Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Recenze (57)

Jossie odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, hloupé, nezáživné, stále dokola opakované stejné záběry (ostrov, písečné dno, žralok) a strašlivě špatně hrající "herci". ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pri pobrežnej výskumnej stanici v USA sa znenazdajky objaví obrovský žralok, ktorý útočí na nevinné obete na pláži. Nebolo by na tom nič divné, keďže k útokom žralokov prichádza vo svete každoročne. Lenže tento žralok sa od ostatných líši tým, že má tri hlavy. Vedecký tím sa musí spolu s partiou ochrancov prírody pokúsiť zachrániť svet ešte predtým, než sa zúrivý žralok dostane zo zátoky a začne zabíjať všetko, čo mu stojí v ceste. - Hovorí sa, že s vekom prichádza rozum. To znamená, že starší ludia by mali vedieť, že kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Jednému z mojich najoblúbenejších hororových hercov Dannymu Trejovi však toto príslovie očividne nič nehovorí. V poslednej dobe sa hrnie do samých céčkových hororov a ani do budúcna jeho filmografia nevyzerá velmi perspektívne. Je jasné, že svetlou výnimkou je Death House, ktorý dúfam všetkým idiotom ukáže, prečo je tento žáner najlepším žánrom v histórii filmografie. 3 Headed Shark Attack som pozeral len kvôli Dannymu a musím uznať, že jeho výkon bol velmi dobrý. Nedostal vela priestoru, ale jeho výkon sa mi páčil. Napriek veku pôsobil velmi svižne a odhodlane. Ostatné veci sú klasikou od štúdia The Asylum. Všetko je úplne brakové, digitálne efekty úplne podradné a herci sú otravní. Kamera je však už klasicky u tohto štúdia kvalitná, takže sa pekne pozeralo aspoň na pekné zábery z helikoptéry. Pri pozeraní som sa pristihol pri tom, že sa naozaj úprimne teším na Sharknado 4, aj keď vôbec neviem prečo. + Danny Trejo + herečka z The Bay ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera  som si pozrel vskutku raritný béčkový americký film o vraždiacom žralokovi. Zhliadol som snímok  "Útok dvojhlavého žraloka" (2 Headed Shark Attack), ktorý v roku 2012 natočil režisér Christopher Ray. Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale nedalo mi to a dnes som si pustil ďalší žraločí titul, ktorý má na svedomí Christopher Ray. Natočil ho v roku 2015. Nesie názov "Útok trojhlavého žraloka" (3 Headed Shark Attack). Veru tak, dobre čítate. Nestačil dvojhlavý žralok, teraz tu máme trojhlavého. Hovorí sa, že viacej hláv, viacej rozumu. V tomto prípade však s počtom žraločích hláv úmerne klesá aj inteligenčný kvocient (IQ) divákov. Dá sa povedať, že tento podradný snímok je špeciálne určený pre (filmových) magorov. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ten trojhlavý žralok byl perfektní! Stačí jen otevřít tlamy a posádku lodi slupne na jedno hryznutí. Skvělá komedie připomene úvodní scénu s bójkou z Čelistí, která mohla být věrněji okopírována. Zamrzí, že nedošlo na odhalené zbrojní pasy, i když byly silikonové. Žralok má rád odpadky, žere i lidi, což je svým způsobem také znečištění planety, a když mu useknete hlavu, zjistíte, že má schopnosti hydry. Cameo Dannyho Treja má rozkošné zakončení. Požírání obětí doprovázené gejzíry krve si divák užije do sytosti, kupodivu ne všechny efekty jsou levné a mizerné. Vlastně nejhloupější jsou dialogy a jednání postav. Ale když víte, na co se budete dívat, pak není co řešit. Jedna z řady povedených scének se odehraje na WC....jo, ani tam není bezpečno. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další z kousků nesmyslných filmů, které neměly vzniknout. Divím se, že se něco takového dabuje do češtiny a něco jako Insidious ne. Sice to má nějaký ten příběh, ale chování postav je neskutečně nesmyslné, jako třeba že v jednu chvíli se ten člověk bojí jít do vody a vzápětí se obětuje pro ostatní... Žádný horor, spíš je tohle k smíchu. Daleko od odpadu to tentokrát nebylo. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Megažraloka už stihl Ray pohřbít, stejně jako žraločího lidožrouta a dvouhlavého žraloka... A co teď si určitě řekl... Dvouhlavého žraloka jsme tady měli, tak zkusíme něco originálního... Třeba něco jako trojhlavého žraloka... Jak už je u Rayových filmů zvykem, jedná se o amatérsky natočené béčko s naprosto katastrofálními digitálními efekty, plný neherců a k mému obrovskému překvapení s pár vtipnými hláškami a nápady, což jsem opravdu nečekal... Takže jeden bod za ně a druhý klasicky za Dannyho Treja, který se sice nechal strhnou svými nehereckými kolegy, ale co už, s mačetou v ruce je to pořád frajer... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl mě spíše zklamal, naneštěstí mě tenhle díl sednul o něco lépe. První co musím říct je že role Treja je strašná prdel, jen nám chlapík trochu ztloustl, ale je to frajer. Ostatní herci mě moc nezajímaly a hlavně ústřední dvojice je až moc generická. Efekty jsou jaký by jste čekaly, špatné ale sem tam vykoukne solidní efekt. Asylum už nedělá moc vážně filmy jako kdysi dělávalo a pro mě je to spíše škoda protože kde jsou ty časy kdy jsem se bavil aniž by se tvůrci křečovitě snažily. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ti co mě znají již delší dobu z těchto stránek, nebo četli některou z mých předchozích recenzí na podobné céčkové filmy - ví, že patřím mezi příznivce podobných braků a dost často jim dávám i mnohem větší ohodnocení, nežli by si zasloužili. Bohužel poslední dobou už i já začínám být doslova alergický na výtvory od společnosti Asylum. Doba kdy tvořili jednu (ne)humornou „monster show“ gigantických rozměrů za druhou, je už dávno za zenitem. Popravdě jsem se v ujetých tvůrčích nápadech (o všelijakých přerostlých zabijácích) doslova vyžíval, ale už mi začínají lézt krkem. Na svět místo pořádných hororů přichází stále více totálních blbostí a začínám mít starosti i o duševní zdraví některých známých tváří, které se v nich objevují. Již 2-Headed Shark Attack (2012) hraničil s ODPADEM, ale režisér Ray si prostě nedá pokoj a tak přišel s ještě šílenějším upgradem. Oba filmy patří mezi žumpu, která už začíná být přeplněná jeho filmy. Vždyť podobné braky moc nestojí a těch několik (ne)herců hraje stejně jen za mrzký peníz. Sehnat pár ženských v bikinách není problém, stejně jako amatérských herců a tak jediné, co je potřeba udělat aby se na to vůbec někdo podíval, je sehnat nějakou známou tvář. Zde to byl Danny Trejo, který si nezapomněl sebou vzít ani svou nabroušenou mačetu. Dokonce se tu dočkáme i „parodie“ na Van Damma. No a v neposlední řadě jistě stojí za zmínku i pornoherečka Jazy Berlin, která se objeví hned na začátku. 3 Headed Shark Attack je stejně trapnou podívanou, jako jeho předchůdce. Jediný důvod proč tomu nedám rovnou odpad je přítomnost Treja a pohledné Karrueche Tran. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Za chvíli vymyslí křížence se vše mi zvířaty že je to baví pořád točit snad vidí že podobné filmy nemají uspěch a stejně vymyslí další šílený kousek :-D ale stejně se vždycky podívám jak pokročily. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrať se, ve vodě je žralok........... Film jen pro otrlé diváky. Hrozí totiž, že při sledování chcípnete.....smíchy...... CITÁT - Musíme spustit poplach třetího stupně............. O trojhlavém žralokovi jsem ještě neslyšel, ale konečně jsem ho viděl. Krásná úleťárna, která je kupodivu zábavnější než předchůdce - "Útok dvojhlavého žraloka" Zde, dokonce, mají i některé dialogy smysl. Doporučuji si film pustit jen jako sluchovou kulisu a nedívat se, protože teprve tak si snímek vychutnáte a budete mu chtít dát nějakou cenu. Doporučuju Malinu, ale to bych urazil Malinu. Tohle je prostě jeden z těch filmů. který patří do kategorie 1 000 filmů, které (ne)musíte do konce života vidět. A proč dvě hvězdy? Jedna za odvahu to natočit a druhá za odvahu Danny Treja v tom hrát. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum vie točiť šialenosti, ktoré sú tak zlé, až sú dobré ( viď SHARKNADO, LAVALANTULA ), no väčšinou tie šialenosti skončia naprostým zúfalstvom u divákov. Je to zle zrežírované, zle zahrané, zlé všetko. Možno to vylepší štvorhlavý žralok. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se chcete podívat na snímek „Útok trojhlavého žraloka“, tak nějak asi musíte čekat, že to bude hrozná kravina. Pokud od toho čekáte něco víc, zaručeně se vám to nebude líbit. Já jsem byl s výsledkem docela spokojený, a to hlavně proto, že CGI se docela povedlo a toho žraloka je ve filmu celkem dost. Čekal jsem, že to bude o něco horší. Jasně, ale zázrak se nekoná, zase taková zábava to není. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pro dvouhlavého předchůdce mám celkem slabost. Ano, ačkoliv je Útok dvouhlavého žraloka hrozná stupidita, má přece jen něco, díky čemu ho beru na milost, totiž atraktivní ostrovní prostředí a celkem uvolněnou atmosféru studentského výjezdu (byť jsou téměř všichni studenti tupí jako řiť). Trojhlavý následovník bohužel atraktivitu předchůdce nezachovává, místo tichomořského atolu jsme někde na podmořské základně, která mě už tolik nebaví, a nespraví to ani ožírací loď plná ženských křivek, i když možná právě za ty dávám tu jednu hvězdu. Ray a spol. tentokrát rezignovali i na nějakou expozici, a tak se postavy ocitají v průseru pět minut po příchodu. Špatné tempo, nuda, nezajímavé řádění tříhlavé potvory. (1 265.) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jáj, ľudia, to bolo tak zlé, že si to ani neviete predstaviť. Raz za uhorský rok sa dostanem k televízií a aj to si musím pozrieť takýto nehorázny odpad. Bolo asi 10 hodín večer, len tak si prepínam a zrazu na nejakej Maďarskej stanici vidím Dannyho Treja ( známy z filmu Machete, Machete Kills či z reklamy na Mountfield). Na toho herca mám takú svojskú slabosť takže prečo nie, tv program hovoril, že sa film volá 3 Headed Shark Attack, hmmm to som nevidel, iba 2 Headed Shark Attack a to bola tiež riadna kravina. Ale už keď pritom sedím, samozrejme si to pozriem. Toľko zlých filmových substancií som nevidel takto pokope už veľmi dávno. Pasujem túto s*ačku za najhorší film roku 2015. Chápete? Partia mladých ľudí si vyjde na dovolenku do prímorskej oblasti, kde ich začne loviť troj-hlavý žralok, Ktorého zobrazujú pod hladinou iba dvomi animáciami. Doprava a doľava. Animácia CGI efektov je hrozná.... Najhoršia na svete, neprirodzená, ale však tam boli iba dve!!! To sa nemohli troška viac posnažiť? Asi nie. Do polovice filmu takmer nikto z partie neumrie, až na posádku vojakov z druhej lode Dannyho Treja, ktorý si sám na seba spravil nepeknú paródiu. Keď mu na čln skočil žralok a on doňho vystrieľal všetok zásobník, vytiahol mačetu a odsekol mu hlavu... Jasné, že to nebol koniec, narástli mu ďalšie tri ale ide o ten princíp. A potom tento nesmrteľný tvor zabíjal aj na súši, taký bol šikovný. A to vznikol z odpadových vôd. Partia sa dostala na ostrov ale rozhodla sa, že sa vráti na more, tak nasadli do dvoch člnov. Jeden bol za chvíľu zničený aj s posádkou piatich ľudí. Žralok na nich skočil a všetko to vybuchlo. Z druhej lode sa jedna ženská rozhodla, že ich zachráni, hoci všetko vybuchlo a horí... IQ na bode mrazu. Ďalšiemu zase odhryzol žralok ruku. Ranu neobviazali, tam kde bola ruka odťatá ale proste iba chceli zastaviť krvácanie, pričom bolo všetko mäso vonku. Samozrejme sa ten chlapík heroicky obetuje bez zmyslu. No a nakoniec, ich inteligencia stúpne o milión IQ a prídu na to, že keď trojhlavý žralok vznikol zo smetí, tak tie smeti ho aj zabijú.. Náhodou boli na smetiarskej lodi, aj také niečo asi existuje, a tak povyhadzovali smeti na hladinu, ktoré žralok nakoniec zjedol a aj záhadným spôsobom zomrel. Hlavné postavy to síce nevideli ale asi svojej teórií verili natoľko, že spokojne odišli.... Koniec. Ďakujem aj Maďarskej stanici za skvelý dabing... Tak z chuti som sa nezasmial pri žiadnej komédií už véééééééééééééééééééééééééééélmi dávno... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

A je to tu, další přídavek do roztodivné skupiny filmů se žraloky, které mají společné jen dvě věci, žraloky a silnou béčkovou idiocii. .. Tyhle filmy si můžou dovolit všechno, tedy až na inteligenci. No, ale to už můžeme znát z předešlého dvojhlavého žraloka. A co čekat od trojhlavého žraloka? Tedy krom jedné hlavy navíc? Třeba Dannyho Treja aaa to je asi vše. .. Ale kdo ví jak to bude pokračovat nadále, třeba u útoku sedmihlavého žraloka přilákají i Jonaha Hilla a Channinga Tatuma. .... HODNOCENÍ: 24% (1*) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí šílenost tentokrát tři hlavy měl žralok a k tomu to byl :Kuka:žralok. Popelář žralok co když mu usekne Danny Trejo hlavu tak jako Hydra mu naroste nová a dokonce hned tři další, tak že je z něho už pěti hlava san. Kam na to tvůrci chodí nevím. Postavy jsou tak tupý až se tomu musíte smát. V podstatě je to na odpad, ale díky tomu jak je to pitomý tak je to i celkem vtipný.. ()

Reklama

Reklama