Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dvojhlavom žralokovi tu máme trojhlavého a tento krát sa to Syfy podarilo natočiť o niečo lepšie než pred 3 rokmi. Možno to bude tou hlavou naviac, možno to bude vtipným cameom Dannyho Treja, ktorý si tu s mačetou odsekol pár digitálnych žraločích hláv, ale neprišlo mi to až také marné. Samozrejme, že objektívne sú stále efekty strašné, scenár dementný a herci ochotnícky, ale neberie sa to vážne a vo veľa pasážach to ako film; ktorý je tak zlý až je vtipný; funguje spoľahlivo. Veď už len to vysvetlenie ohľadom počtu žraločích hláv. A tie parádne prepracované dialógy. No mal som dosť :) Občas je nutnosťou zážitku z filmu vypnúť pri jeho sledovaní mozog. A Útok trojhlavého žraloka je učebnicovým príkladom takéhoto filmu. 30% ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Achtung Spoiler! Totální masakr! Kilometr (!!!) od břehu je člun, ve vodě je trojhlavej žralok (!!!) a ty mladý dementi jeden po druhym lezou do vody, aby doplavali k tomu člunu. Fakt hustý! S partou kámošů a lahví tequily to musí být parádní jízda, takhle jsem si po shlédnutí připadala jako idiot, že jsem to vydržela do konce... ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pro dvouhlavého předchůdce mám celkem slabost. Ano, ačkoliv je Útok dvouhlavého žraloka hrozná stupidita, má přece jen něco, díky čemu ho beru na milost, totiž atraktivní ostrovní prostředí a celkem uvolněnou atmosféru studentského výjezdu (byť jsou téměř všichni studenti tupí jako řiť). Trojhlavý následovník bohužel atraktivitu předchůdce nezachovává, místo tichomořského atolu jsme někde na podmořské základně, která mě už tolik nebaví, a nespraví to ani ožírací loď plná ženských křivek, i když možná právě za ty dávám tu jednu hvězdu. Ray a spol. tentokrát rezignovali i na nějakou expozici, a tak se postavy ocitají v průseru pět minut po příchodu. Špatné tempo, nuda, nezajímavé řádění tříhlavé potvory. (1 265.) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl mě spíše zklamal, naneštěstí mě tenhle díl sednul o něco lépe. První co musím říct je že role Treja je strašná prdel, jen nám chlapík trochu ztloustl, ale je to frajer. Ostatní herci mě moc nezajímaly a hlavně ústřední dvojice je až moc generická. Efekty jsou jaký by jste čekaly, špatné ale sem tam vykoukne solidní efekt. Asylum už nedělá moc vážně filmy jako kdysi dělávalo a pro mě je to spíše škoda protože kde jsou ty časy kdy jsem se bavil aniž by se tvůrci křečovitě snažily. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

A je to tu, další přídavek do roztodivné skupiny filmů se žraloky, které mají společné jen dvě věci, žraloky a silnou béčkovou idiocii. .. Tyhle filmy si můžou dovolit všechno, tedy až na inteligenci. No, ale to už můžeme znát z předešlého dvojhlavého žraloka. A co čekat od trojhlavého žraloka? Tedy krom jedné hlavy navíc? Třeba Dannyho Treja aaa to je asi vše. .. Ale kdo ví jak to bude pokračovat nadále, třeba u útoku sedmihlavého žraloka přilákají i Jonaha Hilla a Channinga Tatuma. .... HODNOCENÍ: 24% (1*) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama