Reklama

Reklama

VOD (1)

Vzbudil jsi se, nic si nepamatuješ. Nejspíš proto, že tě právě oživili. Ta krásná žena říká, že tě miluje a že se jmenuješ Henry. Máš jakoby umělý ruce a nohy. Najednou někdo vtrhnul do místnosti, střílí na tebe a ženu, která tě miluje, unášejí pryč. Měl bys jí pomoct a dostat zpátky. Kdo ji ale unesl? Mocný vůdce s armádou žoldáků a plánem na ovládnutí světa. Jsi v neznámém městě, kde se tě neustále pokouší někdo zabít. Kromě tohohle chlápka, je z Británie, Jimmy. Prý je s tebou. Nejseš si tím úplně jistý, ale zatím na tebe alespoň nestřílí. Pokud celý tohle šílenství přežiješ, a zjistíš, co se vlastně děje, mohl by ses dozvědět, jaký je tvůj účel a kdo vlastně jsi. Vzhůru do akce! A ještě něco . . Hodně štěstí, Henry. S největší pravděpodobností ho budeš opravdu potřebovat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (906)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Čakal som prihlúpy akčňák výnimočný len tím, že je z prvej osoby. Ale ono to bolo vtipné. A zábavné. A od začiatku do konca to ani na chvíľu nenudilo. A hrali tam Queen. ()

Martin.Proko 

všechny recenze uživatele

Pokus o rádoby inovativní akční scifi, které nepřináší nic nového. A vychází jen jako další pokus předělat počítačovou hru jako film… …Dle mého názoru to je takové demo týmů výhodo-evropských filmařů a kaskadérů… …obsahově kdysi na VHS by to zajisté byla naprostá bomba, jenže jsme nějakou desítku tel už dále… …možná to měli rozstříhat na díly byl by to nadprůměrný seriál z ruské produkce… ...nebo jen kraťas... ...ale 90minut je moc. … myslím, že i Uwe Boll by dokázal natočit lépe. ()

PlaCzech 

všechny recenze uživatele

Připoutejte se děcka! Tohle totiž bude jízda na kterou jen tak nezapomenete. Příběh vás sice ze začátku asi nezaujme, není to nic co tu už jednou nebylo, ale ta akce. TA AKCE! Takhle dobře natočený akční film jsem neviděl od Johna Wicka (2014). Celý nápad s pohledem z první osoby je navíc příběhem oddůvodněn, což je pro mě velké plus. Kamera je při většině scén překvapivě stabilní, je těžko uvěřit že film byl natočen na dvě GoPro kamery přilepené k obličeji kaskadéra. Je šílené co zvládne banda rusáků s dvěmi miliony dolarů, je dost možné že je to tím že až na Sharlta Copleyho ve filmu dlouhodobě nehraje žádná další postava. No ale i ten Copleyho Jimmy vystačí na celý film. Pokud jste ještě navíc milovníci počítačových her, tak věřím že tohle by mohlo být něco pro vás. Osobně jsem se bavil víc než u všech loňských superhrdinských flmů. 9/10 ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Pro orální polykače videoher všeho druhu naprostá povinnost. Přiznám se, že první půlhodinu jsem trpěl ale pak jsem přišel tomuto snímku fakt na chut. Akční jízda, která nemá obdoby, i když nejsem asi typický konzument podobných snímků. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Takto nakrútený film, len z pohľadu prvej osoby, pôsobí dosť revolučne. Efekty sú na veľmi slušnej úrovni, takže umocnenie, že práve hráte videohru, je takmer dokonalé. Už len chýba gamepad. :) ()

Orbitus 

všechny recenze uživatele

No souhrnně, na mně až moc morbidní a dějově opravdu nic moc. Závěr opravdu hloupý a nechutný. Svou kvalitu to má právě v tom, že je to z pohledu první osoby, ale jinak je to takové divné. Prostě mně tento film zaujal jen tím, že je právě z pohledu první osoby, ale jinak velice snadno zapomenutelný. ()

argus123 

všechny recenze uživatele

Špičkovy akčňák, človek nevie kde sa ma prv pozrieť, cely čas v napätí. Akcia, príbeh a humor v jednom filme natočeny len z pohladu hlavneho hrdinu ! Praca s jedinou kamerou perfektná, efekty a akčne sceny v ktorych nechybaju vtipne hlašky na nezaplatenie. Ja hovorím. KONEČNE poriadny akčňák ako sa patrí ! Plny počet bodov ma u mňa. Rusáci vedia, klobuk dole. Nastavili laťku velmi vysoko. ()

kiler1983 

všechny recenze uživatele

silna mlaticka, obcas som mal problem ako sa mi tocila hlava s nim... :D. dufam, ze podobnym stylom budu tocit aj dalsie filmy ()

Monellito 

všechny recenze uživatele

Tak to byl totalni na*er! Kralovsky jsem se bavil. Bezva akce, supr kamera a i sem tam vtip. Takze za me velky dobry 😁👍 ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další kokotský experiment z rozklepanou kamerou, který toho s filmařinou nemá moc společného. Tentokrát však došlo k zajímavému vzácnému úkazu, kdy se koncept potkal se zručným provedením a vizuálním naturalisticky herním masakrem, aniž by se to nějak bilo a světe div se... ono se na to dá i dívat. Teda až na ty bolavé oči z rozklepaného obrazu a nevolnost v žaludku ze všeho toho odporného vraždění. Ale zase to vyváží tvářička Haley Bennett. Zápletka nic moc, ale konečné rozuzlení potěšilo. Mít to pořádný scénář a nesnažit se to tak okatě zalíbit magorům hrajícím akční střílečky... no, mohla to být jiná jízda. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Nadupaná akčňárna v ruském stylu. Ono to možná není až na těch pět hvězd, ale upřimně tohle jsem nikde jinde neviděl. Takže tohle bych zařadil do seznamu MUST SEE BEFORE YOU DIE. ()

Gyl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ocení každý hráč dooma, quakea, wolfa a podobně. Je to perfektně natočené a dobře se na to kouká i když nakonec to taky nemá žádnou hloubku. Ale za originalitu 5* ()

Dosty85 

všechny recenze uživatele

Kdyby natočili mlýnek na maso, jak mele maso a teče u toho spousta, ale spousta krve, mohli by to pojmenovat Hardcore Henry. Ve "filmu" bylo pár zajímavých myšlenek. Byl i suprově natočený. Jako točit celý film z první osoby... super nápad. Rozhodně ale tento film už nepotřebuji nikdy znovu vidět. Dal by se totiž zkrátit na 5 minut a i to by bylo příběhově až moc. Leda.... že by Hardcore Henry byla parodie. Pak to bylo geniální. Vzít pár kámošů, otevřít pivko a jít se bavit potoky krve.. :D ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Až na druhý pokus jsem byl schopen překonat to umanuté násilí širokoúhlé kamery z ruky (respektive z hlavy), ale stálo to za to. Rychlorychlý SF akčnák (ale pozemský, žádné kosmostřílečky), nebo by se dalo spíše říci, že je to počítačová střílečka, kterou skoro celou sledujeme výhradně očima hlavního hrdiny, který je navíc němý. Hlubinu to moc nemá, ale příliš náhodná setkání, kterých je tam spousta, nakonec dají smysl. ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky akčních her i filmů, kteří si to chtěli někdy zkusit na vlastní oči a u tohohle filmu dostali tu možnost.... a na to, že je to Rusko, tak další hvězda navrch. ()

Marcecek 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik videohier a doomoviek obzvlášť, som si takýto druh filmu musel pozrieť. Musí sa nechať, že režisérovi pri jeho prvotine nechýbala odvaha. Pohľad z prvej osoby je originálny, rating R je samozrejmosťou, je to jedna veľká akčná divoká a krvavá jazda s viacerými originálnymi nápadmi. Videl som podobný film, vlastne trilógiu z prvej osoby - Hotel Inferno, ktorý zasa svojím zasadením v pekle pripomína Doom samotný. Tento počin je ale o niečo kvalitnejší. Ja som spokojný, po zhliadnutí tohto FPS filmu prevládajú pozitívne pocity a kľudne by som podobne originálny počin ešte nejaký dal. A upozorňujem, film vážne nieje pre baby!!! ()

Související novinky

Bob Odenkirk vyrazí do akce

Bob Odenkirk vyrazí do akce

22.09.2019

Když si představíte herce Boba Odenkirka neboli Saula z Breaking Bad, akční hrdina je asi to poslední, co by vás napadlo. Nicméně hvězda seriálu Volejte Saulovi se teď rozhodla významně rozšířit svůj… (více)

Co chystá režisér Hardcore Henry?

Co chystá režisér Hardcore Henry?

03.09.2018

Režisér Ilja Najšuller, který si fanoušky poprvé získal drsným akčním klipem k písni Bad Motherfucker, rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by se rádi drželi zajetých postupů. Jeho filmový debut… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Producenti Hardcore Henryho zvedají laťku

Producenti Hardcore Henryho zvedají laťku

02.09.2016

Unikátní akčňák Hardcore Henry potěšil spoustu žánrových fanoušků, bohužel ale vydělal jen 14 milionů dolarů. Takže průšvih? Z globálního hlediska rozhodně, producenti ale za šílenou řežbu z pohledu… (více)

Reklama

Reklama