Reklama

Reklama

Sněhová královna 2

  • Rusko Sněžnaja koroleva 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Gerdě se s pomocí skřítka Orma podařilo porazit Sněhovou královnu a vysvobodit bratříčka Kaye. Ostatním skřítkům se zalíbila svoboda, kterou do té doby nepoznali a Orm se stal jejich hrdinou a vzorem. Z ledu a sněhu však povstali nové temné síly, kterým dokáže čelit jen po boku svých věrných přátel. Orma tak čeká napínavé dobrodružství plné nebezpečí a nástrah, na jehož konci zjistí, že přátelství, štěstí a pravá láska překoná všechny překážky a zvítězí i nad tím najvětším zlem! (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které by klidně mohlo tát jako samostatný film, protože zde sice jsou nějaké ty postavy z minulého dílu, ale ta návaznost je taková celkem volná. Animace je pořád docela dobrá, ale ten příběh mě prostě nebaví. Je to takové předvídatelné a já se u toho docela nudím. Navíc ten hlavní hrdina mi tu přijde otravný. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

7/10 - vzhľadom na cieľovku. Posledná časť do ktorej nekecal ten Američan s Pixaru je prekvapivo najlepšia zo série. Dobré pre deti, dobre sa to dá pozrieť viac krát, žiadne zbytočné detské vtipy, plynulý, pohodový aj keď predvídateľný dej, koniec výborný, najlepšia je tá hlavná myšlienka ktorá vám na konci pri preslove jednej postavy vpáli do očí to že sa postavy nezachovali úplne správne napriek tomu čo si mysleli a ako to vyzeralo a v tých momentoch s nimi divák navyše aj súhlasil. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Tradične o niečo slabšie ako jednotka. Vizuál je pritom identický. Celkovo jednoduchý príbeh ujde, ale zápletka varí iba zvody, namiesto Snehovej kráľovnej je tu boj sám so sebou, so svojím klamstvom. Príbeh je o čosi zábavnejší ako prvý film, aj má viac nápadov (aj keď ručná brzda na lodi či pirátska loď na zľadovatenej ''bobovej'' dráhe už boli trochu priveľa), ale točí sa jedine okolo jednej postavy - Orma. Názov zavádza, malo sa to radšej volať napr. Orm sa vracia. Inak skvelý Marcinov dabingový výkon. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že hodně malá přítomnost Sněhové královny v Sněhové královně 2 byla tomuto filmu přínosem. Ačkoliv ani postava skřítka Ormy není také 2x sympatická, přinesla orientace na jeho osobu do snímku věc, která jedničce chyběla - a sice humor, vtip. Ten zde docela fungoval a příběh měl alespoň spád. Graficky to také vyloženě špatné nebylo, i když jak již jsem psal, Orma se mi ani tak moc nezamlouval. Ve výsledku lehce lepší 3*. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce méně zajímavé a povedené než byl první díl. Hlavní myšlenka byla poměrně jednoduchá, zápletka a její rozuzlení dost očekávané. Pokud mě první díl zaujal, tak tady jsem se místy trochu nudil a fakt že hlavní postavou měl být Orm, který se mi v prvním díle líbil, tomu nepomohl a skřítek to podle mě sám příliš zajímavým ani zábavným neudržel. Animace zhruba stejná jako u prvního dílu, hudba se mi líbila o něco víc. Pro děti to nemusí být špatné, pro mě však jen slabší průměr 4,5/10. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (1)

  • Pro Sněhovou královnu 2 bylo vytvořeno 5 tisíc obrázků. (Hannahh)

Reklama

Reklama