Reklama

Reklama

Teď vaří šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Vařit jako profík není prý žádná věda. Zejména doma, kde není žádný stres. Podstata je v jednoduchosti, přesných informacích a správném plánování, které začíná už nákupem. Rada nad zlato zní: Neplýtvat a vše zpracovat! S lehkostí, nápady a dobrou náladou. Jak skvěle a rychle uvařit bez zbytečných finančních ztrát se dozvíte v novém pořadu Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf!
Zbrusu nová cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. A o tom, že Zdeňka vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky, se stejným nadšením vaří ale i doma. Podle jeho názoru není žádný problém připravovat znamenité pokrmy doma jako profesionál. Přesvědčte se o tom i vy a sledujte první díl jedinečné cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Teď vaří šéf! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kultuře. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že rozvařené špagety nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich sa stal hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Mal som z neho pocit, ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Tak som dal tomu dve hviezdičky. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny, v ktorých sa plešatý, krpatý Pohlreich objavil, ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný, nechutný chlap sa mi fakt sprotivil. Stal sa z neho neznesiteľný odpad! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pěkně strukturované díly na jednotlivá témata, ve kterých Zdenda vaří jednoduše a názorně. Pořád ještě na můj vkus používá moc pro nás "exotických" surovin, ale už to ani náhodou není takový hardcore. Bývalo to horší. Díl s prasičnou je bezkonkurenční. A nezbývá se mi nepozastavit nad komentářem typicky čecháčskýho pseudoineteletkuála z Brna, který se po Jardovi Jágrovi vycajchnoval i tady. Nu což, závist typickou vlastností pro zdejší osazenstvo jest. 80% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Sledovat takového mistra při vaření je vážně zážitek - ta lehkost a současně naprostá suverenita, s níž ten charismatický chlapík vystupuje! Ačkoli kuchařské pořady nevyhledávám, tento mě zcela dostal. O to víc, když Pohlreichovy pokrmy srovnám s tím, co připravují "amatérští kuchtíci" v pořadu PROSTŘENO vysílaném na stejném kanále. Ten kontrast je vážně bolestný. Nechápu, jak dnes může někdo lézt do televize a prohlašovat o sobě, že umí vařit, když Pohlreich nastavil laťku tak vysoko. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Už stačilo, ne?! Pan šéfkuchař Zdenda se za dobu svého televizního působení stačil okoukat, vykecat a obrazovku tv Prima okupuje už v prodlouženém čase. Každé jídlo se přece jednou dovaří a vystydne. V krajním případě se může i stát, že bude po takové zdlouhavé proceduře nepoživatelné.Tenhle pořad o vaření postihlo obrazně to samé. Divák už je natolik zasycen všemožnými recepty, že už by si raději dal jídlo v tabletách, a nadobro se tak zbavil všech otravných televizních kuchtíků. Fakt, Pohlreichu, brzdi! Dovař, odlož zástěru a finito. Mé hodnocení: 0% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Ačkoliv televizní kuchařky všeobecně nemusím, v podání kuchařského a charismatického mága Pohlreicha je to úplně jiná podívaná. Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 65-70% (3*) | ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Kouzlo Zdenka Pohlreicha spočívá v tom, že nedělá pořád to samé... A tak kromě svého stěžejního "Šéfa" prostřídal už grilování, soutěž, vaření live s celebritami a další formáty. Tentokráte Zdenda se svou tradiční grácií a humorem do mrtě rozpitvá nějakou stěžejní surovinu, ze které připraví hned několik pokrmů. jednoduchá, rychlé, inspirativní. Aby kuchařina nezapadla do šedého průměru, musí se inovovat. A to právě Zdendu zdobí. S každým jeho formátem přijde vždy něco nového... 4* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Uvař si sám. Při pokusu o následování Zdeňka Pohlreicha do hájemství kuchařských mágů se musím utkat se třemi saněmi: první - kde sehnat suroviny, druhá - kde na ně vzít a konečně třetí - kdo se s tím má dělat. Ale jinak je to paráda, Zdeňku, fakt. ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Umí to a ráda bych ochutnala :-) Ještě jsem nic podle něj neuvařila, ale co mě vadí, že vaří v pomačkaným pyžamu, hahahahahaha.. . . . ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě radost sledovat! Nejen, že Zdenda umí uvařit zajímavý (a věřím, že i vynikající) jídla, ale taky samozřejmě umí poradit a ještě navíc o tom mluví s takovým zaujetím, že se vám budou sbíhat sliny celých 36 minut a možná ještě i potom. Občas tam hodí nějakej ten svůj vtípek, jak ho známe, a je navařeno. Kdo ho nemusí nebo třeba nevaří, asi z toho na větvi nebude, my ostatní si to ale užijeme. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se chtěl rozčilovat na tím, že Pohlreich už zase honí prachy a že by s tím nóbl žrádýlkem z předražených surovin mohl jít k šípku, ale pak jsem musel uznat, že tentokrát vaří jednoduše a efektivně (ač recepty z Francie a Itálie). Směšnej je trochu ten product placement, ale budiž... ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadí, jak furt dokola říká, jak je všechno nejlepší a jak to bude dobrý, to je přece jasný...Ale po shlédnutí asi 40 dílů Ano Šéfe mu to prostě nějak nevěřím nebo mi to od něj přijde divný. Od 40 lidí to předtím byly samý sračky, co se nedaly žrát, ale od něj je všechno naprosto dokonalý. ()

Reklama

Reklama