Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život šestnáctileté Zoey se obrátí vzhůru nohama, když se její máma znovu provdá. Talentovaná tanečnice a jedničkářka si musí zvyknout nejen na novou rodinu, ale i na novou školu, nešikovné spolutanečníky z nové skupiny a tři neskutečně hlučné bratry. Poslední kapkou je absolutně neovladatelný pes. Situace se změní ve chvíli, kdy si stáhne aplikaci na výcvik psů a zjistí, že se dějí podivné věci všem klukům v jejím okolí... (Disney Channel)

(více)

Recenze (11)

Rudm 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to při brouzdání po YouTube, a nakonec jsem to pustil kvůli Zendayě, což se ze začátku zdálo jako špatné rozhodnutí, protože film má pár slabších momentů, kdy se mi hlavou honily otázky typu, jestli by náhodou nebyl lepší nápad sledovat Camp Rock nebo Muzikál ze střední, což je kvalita na stejný úrovni. Na druhou stranu ale člověk narazí na pár světlých a zábavných momentů, které se tu úroveň snaží vyvažovat. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Vlastně proč ne. Film jsem viděla dneska dopoledne a myslím si, že jako oddychovka, super. Sice to není nic, co bych nutně potřebovala shlédnout znovu, ovšem jinak je mobilní aplikace, kterou si můžete "ochočit" kluky, celkem zajímavá. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Je to jediný případ, kdy Zendaya (Zoey) během svého působení na Disney Network hrála v něčem, co se nevysílalo ve stejnou dobu jako hraný seriál, jehož byla součástí. Film Kluci na povel (2014) měl premiéru po poslední epizodě seriálu Na Parket! (od r. 2010) a před první epizodou seriálu Tajný život K.C. (od r. 2015). (Johnny.ARN)
  • Během Zoeyina (Zendaya) prvního rande s Jacksonem (Spencer Boldman) má na sobě Zoey světle růžovou rtěnku. Když ji Jackson doprovází domů, Zoeyina rtěnka je mnohem tmavší. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama