Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Diskuze

Wau

Wau (hodnocení, recenze)

hippie2222

Jak říkal v seriálu F.L.Věk jeho děvčeti o čem ty knihy jsou, že dobrá kniha nedá jednoznačnou odpověď, že pak je to teprve dobrá kniha, tak beru i filmy, seríály, dokumenty, pořád na to myslím a vracím se k tomu. Hlodá to ve mně. Nerýpu, jen mě to napadlo a přeju ti krásnej večer.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Kouk jsem na to podruhý. Za některý momenty bych napálil i 4 nebo 5, ale furt mi tam strašně chybí nějakej ten "dramatickej oblouk", jak říkaj uměnovědci. Nikam to nesměřuje a divně to (ne)končí, což je škoda. Václav měls svěřit scénář k dopracování někomu zkušenějšímu či zručnějšímu. Tři hvězdy zůstávaj, Hanuš s Rodenem si je plně zasloužej. Zdeněk zahrál Zdeňka a Lence jsem roli moc nedokázal uvěřit.

na příspěvěk reagoval Wau

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Ještě horší než Bába z ledu... vůbec jsem nepochopil měnící se noir do barevna a zpět, absolutně bez nějakého smyslu, nepochopil jsem motivaci harantů, kteří likvidovali své rodiče a ten konec už vůbec ne, čí harant to našel ty peníze a kam zmizel a proč se po něm nikdo nesháněl? Jedna rozpačitá hvězda za Rodena, který mě ale taky nehorázně sral a dal tomu korunu, když se hrabal ve vlastních hovnech... fakt jsem v tu chvíli myslel, že hodím šavli, roztřískám televizi a vrátím se ke knihám a komixům... boha jeho, to nemůžete natočit normální film? Není nutné experimentovat za každou cenu... a že Češi umí natočit normální dobrý film nebo seriál, ne že ne...

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Oďpád a hnůj výstihuje Vše!!! I odpad je šuper hodnocení k tomuto hnusu...😈😈😈👎👎👎

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama