Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Brylin 

všechny recenze uživatele

Trochu povrchně film shrnu jako typickou festivalovou depku. Průnik asi sedmi soukromých pekel plných strachu a negace kdesi v severočeském pohraničí. Závěr sice prosvětluje pár paprsků naděje, ale jinak je film koktejlem absolutního zmaru. Řemeslně je snímek zvládnutý bez chyby, zdobí ho skvělé herecké výkony (Roden!, Dudová), jen na osobní rovině mi toto nereálně realistické drama nic neříká. Nevím, proč vzniklo. Silnější dvě hvězdy. ()

José77 

všechny recenze uživatele

tak tohoto filmu mi je luto. pozeralo sa na to dobre, zrezirovane super, kamera vynikajuca, herci tiez. cely film ale u mna taha neskutocne dole nerealny pribeh a totalne sialene napisane postavy. chapem, ze taky bol zamer, ale radsej by som videl klasicku dramu z realneho zivota, ala severske filmy. skoda, film mal urcite vacsi potencial. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Střídání barevných a černobílých částí mě omrzelo a pak následně štvalo. Výborná studie pro psychiatry. To byl opravdu výživný materiál. Postava Karla Rodena to mu všemu marastu a totálnímu zmaru nasadila korunu. Bylo mi opravdu líto dětí, protože takový život by nevydržel ani vůl. Nechci ani domýšlet, co z nich v dospělosti bylo. Na tenhle film už se nikdy za střízliva nepodívám. Asi mám poněkud přízemní uvažování než pan režisér a scénárista v jedné osobě. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že návštěvnost téhle nezáživné artové mimózní depky v kinech byla celých 2 312 lidí. To aby člověk chodil do kina s nunčakama, aby se tam sám nebál. Tak snad film vydělal aspoň na ty chlebíčky při premiéře. Na druhou stranu, herecké výkony v čele s Miroslavem Hanušem jsou libové a je fakt, že kde jinde uvidíte jak Godla pigluje Vlasákovou. Pro fajnšmekry povinnost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První půlka i přes ne moc atraktivní,zábavnej děj,se docela dala označit za pravdivou,všechno co se dělo,nebo řeklo mělo s realitou dost společnýho.Bohužel druhá půlka už se blížila spíš tý Nahotě na prodej v art verzi,jak tady už někdo napsal.Celkově zbytečně vynaložený úsilí,a i prostředky za něco,co nemůže nikoho bavit.10%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Senicích. (SONY_)

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama