Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké symboly - bohatství, americký fotbal, svoboda, drogy, sex, párty a nevázanost - byly v této komedii dotaženy ad absurdum. Bezmezné užívání si života paroduje nejvýstižněji rajský plyn vyrobený z lidských "sraček", hojně fetovaný na pařbě na počest Thada (Alan Ritchson), jehož peníze mají zachránit Kozí dům (dům rozkoší) před dražbou. Dům sám ovšem nakonec končí v troskách výbuchem tohoto plynu, podobně jako sen o nikdy nekončící pařbě. Jen Thad o měsíc později na mexické pláži ne a ne ze sna procitnout... (PP66)

(více)

Recenze (18)

shaacul odpad!

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Seriál byl hodně na hraně ale vtipný, tohle je vtipný jak Sněženky a machři po dvaceti letech. Stejně jako hodně dalších seriálů se pokouší vytvořit superepizodu, tu ale BMS měl už na konci třetí řady a byla o 100% lepší. S filmu je cítit že měl hodně nízký rozpočet, v hodně záběrech jsou mlčící neznámé hlavy = lidi co si zaplatili na Kickstarteru. A pro R rating se Romano neváhá v několika scénách objevit nahý. Ew. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Fanoušci se složili na závěrečný film, ale věřím, že takhle si to nejspíš nepředstavovali. I já jsem se na jednu poslední ujetou jízdu v podání Thada a jeho party těšil, ale spokojenej nejsem. Překvapivě totiž to, co v seriálu fungovalo tady tak úplně nehraje. Škoda, protože pár nápadů nebylo k zahození (Thadland nebo sněžení kokainu), jen se to nepovedlo úplně podle představ a "kvalit" seriálu to nedosahuje. ()

Reklama

Aleix 

všechny recenze uživatele

Všechny hlavní tváře úspěšnýno seriálu se sešli ,aby si zahráli v takové kokotině. To nešlo vymyslet trochu míň debilnější zápletku a trochu děje ? Si jako Romanski myslel , že když v každé dvanácté vteřině ukáže buchta kozičky a bude sněžit kokain tak to stačí. Hodně slabý ,kdyby to byl remake s jinýma hercema tak budiž ... ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Rozloučení se seriálem... Doufal jsem ne že by to bylo lepší, ale že se to nebude ubírat tímhle směrem, jakože haluz, ani tenkrát ten jeden díl v seriálu sem moc nemusel (myslím že to byl díl když se Thad rozhodoval co bude dál)... Kozy, sex, chlast, drogy, atd. klasický BMS... Další slovo co by se dalo požít je šílený, což tento film je... ()

EiFeL.96 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsi seriál nebo nemáš pozitivní vztah k ulítlejm americkejm párty komediím? Tak neztrácej čas. Pro fandy seriálu, amerického fotbalu a jednoduchých komedií nezbytná podívaná. Tentokrát se bohužel čekání tolik nevyplatilo. Klíčové scény prozradil trailer a odskakování - do minulosti, vyfetlých stavů, snů a budoucnosti, by zamotalo každého. Nic to nemění na faktu že je to pekelně parádní BMS movie. Raději bych si představil další řadu, ale i film mě nakrmil. Udělat film ze seriálu si už samo o sobě říká na kulku, ale tohle je čistě fanouškovská zábava. Prodeje na iTunes trhají rekordy, takže o ty tuny drog a koziček je zájem. Jako fanda jsem na hraně 3/4 a raději chválím ****. Nízkorozpočtový film to určitě nebyl a koks taky nemůže sněžit v každé ptákovině. P.S.: Příště méně penisů. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama