Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý ambiciózní kontrolor jízdenek Joe dohlíží na poslední vlak odjíždějící z Londýna do temné a bouřlivé noci. Ve vlaku je obvyklá sbírka cestujících - od protivného mladistvého po businessmanku-workoholičku. Náhle vlak s pištěním brzd zastavuje v lese, když narazí do čehosi na kolejích. Strojvedoucí, který šel situaci prozkoumat, se nevrací... (noelcoward73)

(více)

Recenze (89)

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne.Tohle opravdu ne.Jedeme si to takhle vlakem a " ticket please " říká nám nesympatický průvodčí.Poté co vlak zastaví kdesi uprostřed lesů a venku běhá nějaká ještě více nesympatická potvora, tohle bylo pro mě celé nesympatické ! ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Boh mi je svedkom, že mám vlaky rád. Takéto skvelé umiestnenie hororu - do vlaku a hustého lesa za tmavej noci "osolenej" hmlou a takto lacno to celé zahodiť... Všetky postavy s beznadejne sebevražednými sklonmi vychádzajúce v ústrety smrti, snažiace sa maximálne zjednodušiť prácu svojim "zabijakom", a herectvo študujúce v kine s rýchlym občerstvením. Tomuto hovorím predať výherný tiket za polievku. Pozrieť sa to dá, ale... tie možnosti a tá škoda! 50%. PS: Stavím kilo, že nejaký šašo pôjde aj do dvojky. ()

hynopes 

všechny recenze uživatele

I když tu takové horory už byly, přece jen na tomhle bylo něco jiného, co mě zaujalo. Líbila se mi atmosféra,postavy, napětí. Ke konci mě teda celkem zklamalo provedení vlkodlaků. Jak jejich masky, tak zvuky které vydávaly byly směšné. Trochu mi to zkazilo dojem z filmu. Ale jinak super. Účel splnilo. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

To je ale překvápko, tady není moc co vytknout. Super vizuál, strašidelná atmosféra, fungující postavy, krásný gore a hladoví vlkodlaci. Sakra dobrá práce a pro hororový fanoušky se to dá jedině doporučit. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Horory s vlčí tématikou mám moc rád, proto jsem se na tenhle snímek moc těšil. No a jak to bývá při velkém očekávání ? Jsem nakonec trochu zklamán. Nebudu tu rozebírat proč, nechci napsat žádný spoiler, nebo někomu film zošklivit. Ono to určitě stojí za to dát mu alespoň jednu šanci. No zkuste a sami uvidíte ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Vydarený vlčí horor. Síce to po super začiatku naberie také nudnejšie vody kde sa rozoberajú postavy ale potom to znovu prejde do slušného kilovania. Krvi tu veľa nie je ale nájde sa, vlkolaci vyzerajú fajn, teda až na toho prvého ten asi prišiel z MMA ligy alebo skade. Záver celkom fajn. Slabšie 4* zaslúžene a mám taký pocit, že sa tvorcovia vzhľadu vlkolakov nechali inšpirovať hrou Outlast Whistleblower, pretože jeden z tých vlkolakov vyzeral ako ten psychopat s karbobrúskou. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Obluda je ucházející, ale vlastně je vidět až skoro k hodině filmu. Nu, tak se to dělá, ale tady zase provedli tvůrci to, co přímí nenávidím. Blikající světlo. Jde o další z mnoha vlkodlačích snímků, který nepřinesl absolutně nic nového mimo místa děje. Nuda a nic jiného. Přesto dám desítku za obludy a druhou za jakýs takýs konec. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Jakožto hororový fanoušek musím mluvit o jednom z creature feature roku a co je důležitější - Howl se s přehledem řadí na nejvyšší pozice v mé TOP 5 nejlepších vlkodlačích hororů, společně s například Dog Soldiers. Howl je rozhodně nejvíc znepokojivý, a i když by ostatní mohli namítat "ne! my chtěli jednoho a digitálního vlkodlaka!", já říkám "ne takhle je to to pravé!". Protože sakra, jak jinak než takhle, chcete v roce 2015 natočit ryzí, primitivní, přímočarý horor z vlkodlakem. Řemeslo naprosto v pořádku, často nervy drásající hudba, děsivé masky a praktické efekty, ta jejich občasná nekvalita jen přidává na míře znepokojení, alespoň subjektivně. Pro mě se opravdu jedná o velké překvápko se skvělými postavami a extrémně napínavým průběhem děje. Atmosféra nočního vlaku zaseklého v lesích je jedna z věcí, díky níž budu na tenhle nářez vzpomínat ještě dlouho. 8/10  ()

Cisarpan 

všechny recenze uživatele

Po dlooooooouhej a dloooouhej době perfektní vlkodlačí horor!!! atmosféra dokonalá, sice pořád si myslim, že vlkodlaci a upíři patří dějově do středověku dejme tomu a ne moderní doby, ale tim, že děj je zasazen do lesa a pochmuerného vlaku, je to defacto v pořádku. Atmo parádní a strach a očekávání každym kouskem. Ikdyž se občas drobet povídá, koho sere! lepší než akční onanie! SUPER HOROR ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Priemerne dobrá hororová zábava. Nie je to snímok čo by urážal žáner horor, ale nič výnimočné čo by stálo za zmienku tu neuvidíme. ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Přibližně do půlky to vypadalo na zajímavou jízdu/nejízdu se slušným potenciálem. Naprděný průvodčí si to hasí půlnočním expresem s lidmi se kterými by nechtěl nikdo kamarádit. Když uprostřed ničeho chcípne vlak a záhadně zmizí mašinfíra začíná to být hustokruté. Podělá se to po blízké představovačce s chlupatým kamarádem, který má na nohou tři klouby. Pak se začnou lidi chovat jak vymaštění debilové, ale asi jen proto, že náš zubatý kamarád potřebuje papat a scénaristi si nevěděli rady. Kdyby všichni zůstali ve vlaku a drželi mordy, náš tříkloubák by hledal papu v jiné chaloupce a my bychom se zase neměli na co dívat. Určitě by to šlo ale i jinak, ale to už chyběla invence. Bod dolů je za lykantropa, který běhá ve dne, ale i tak jsem byl mírný. Zasloužilo by méně, ale filmy s dlaky moc na dračku nejdou (těch dobrých je poskrovnu), tak nadržuji. ()

Brumbambule 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jedním slovem utrpení! Divím se, že jsem to dokoukala. Dávám 1 hvězdu za to, že jsem i přes tragický scénář, tragické zpracování a tragické herecké výkony, vydržela do konce. ()

Richie4422 

všechny recenze uživatele

Nie som veľmi na vlkolakov, ale dal som tomu šancu. Atmosféra nepojazdného vlaku v obklopení lesov je veľmi funkčná sama o sebe. Vlkolaci sú spravení naozaj veľmi pekne a dostalo sa im aj patričného času, takže film nekladie na predstavivosť diváka. Je tu viacero pekných sviežich nápadov, ale film veľmi zabíja scenár. Tie postavy sú napísané neskutočne stereotypne. Každá postava budí dojem, že už ste ju niekedy zažili.. čo aj je pravda, nakoľko sú zmesou klišé rôznych hororov. Nebyť tohto a miernej stupidity v správaní postáv, v pohode by som dal aj štyri. Záver bol podľa mňa veľmi odfláknutý. Škoda, ale zároveň treba povedať, že aj napriek tomu ide o jeden z tých lepších počinov. ()

Reklama

Reklama