Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Frank Träger) je chytrý, ale věčně zasněný desetiletý chlapec. Jednoho dne, když je Alex při sledování filmu v televizi opět pohlcen svou fantazií, se v jeho pokoji náhle objeví bandité z filmu a ukradnou zlaté medaile, které jsou připraveny na školní sportovní olympiádu. Při cestě do školy se znenadání jeho kolo promění v divokého mustanga a jeho učitelé v indiány a kovboje. Alex se s pomocí indiánů a svého učitele tělocviku (Gojko Mitič) pokusí získat zpět uloupené medaile. Mezitím ale již začala první hodina a Alex před ředitelem (Klaus Piontek) musí najít vysvětlení, proč jde pozdě do školy... (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nostalgická spomienka na DDR film o školákovi, ktorého imaginárnym priateľom je hviezda east - indiánok GOJKO MITIČ. S českým kinodabingom v polovici 80-tych rokov v sobotňajšom vysielaní ČST. (30.1.2009) ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Celé je radost to sledovat, když se člověku poštěstí film vidět po tolika letech v původním kinodabingu. Naposledy jsem ho viděl jako malý kluk v rámci školního představení. Tady to retro moc dobře fungovalo a dětská nostalgie se na chviličku vrátila :-) ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

No jo, to jsem byl malý capart a na školních představeních jsem si to užíval. Taky jsem chtěl po cestě do školy potkat Gojka. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama