Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Frank Träger) je chytrý, ale věčně zasněný desetiletý chlapec. Jednoho dne, když je Alex při sledování filmu v televizi opět pohlcen svou fantazií, se v jeho pokoji náhle objeví bandité z filmu a ukradnou zlaté medaile, které jsou připraveny na školní sportovní olympiádu. Při cestě do školy se znenadání jeho kolo promění v divokého mustanga a jeho učitelé v indiány a kovboje. Alex se s pomocí indiánů a svého učitele tělocviku (Gojko Mitič) pokusí získat zpět uloupené medaile. Mezitím ale již začala první hodina a Alex před ředitelem (Klaus Piontek) musí najít vysvětlení, proč jde pozdě do školy... (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nostalgická spomienka na DDR film o školákovi, ktorého imaginárnym priateľom je hviezda east - indiánok GOJKO MITIČ. S českým kinodabingom v polovici 80-tych rokov v sobotňajšom vysielaní ČST. (30.1.2009) ()

stration 

všechny recenze uživatele

No jo, to jsem byl malý capart a na školních představeních jsem si to užíval. Taky jsem chtěl po cestě do školy potkat Gojka. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Celé je radost to sledovat, když se člověku poštěstí film vidět po tolika letech v původním kinodabingu. Naposledy jsem ho viděl jako malý kluk v rámci školního představení. Tady to retro moc dobře fungovalo a dětská nostalgie se na chviličku vrátila :-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama