Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé slouží jako elitní zabijáci mezi císařovými vojáky. Jednou dostanou za úkol zabít náčelníka zločineckého klanu. Tento úkol ovšem splní jen na oko a do paláce dovezou cizí mrtvolu. Šéf tajné policie, sám členem klanu, se jich pak snaží zbavit, aby nikdy nemohli prozradit svá tajemství. Příběh zasazený do Číny za dynastie Ming je plný soubojů, intrik, ale též romantických vztahů hrdinů ke svým dívkám. (Tamten)

(více)

Recenze (22)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z části se jedná o klasickou čínskou bojovku, ale film se víc soustředí na příběh plný intrik a z nich plynoucích tragédií a na překvapivě snesitelnou romantiku. Šermířské scény mají opět tu nejvyšší kvalitu a potěšilo mě, že tu hlavní hrdinové ani padouší nedisponují létacími schopnostmi a nemají ani žádnou jinou superhrdinskou vlastnost. Herecky dobré a i ten, kdo má problém plést si Asijce se tady celkem rychle zorientuje. Velká spokojenost. 85% ()

animario 

všechny recenze uživatele

Solidní historická akční krimi,jejíž story by seděla i do současný policejní kriminálky(císařský zabijáci/policie x kriminálníci x korupce x úklady x vraždy x úplatky).Trpí ale tak trochu televizní produkcí,kde kostýmy a tváře herců převyšujou choreografii a jejich bojový skilly.Škoda,v rukou schopnějšího režiséra,syrovější přízemnější akcí a produkcí Tygra a draka to mohla bejt pecka. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„DOKUĎ STOJÍM NA NOHOU, NEMÁŠ ŠANCI Z TOHO VYVÁZNOUT ŽIVÝ…“ /// Na začátku na mě vychrlej takovejch jmen, že sem měl strach, že se z toho do konce filmu nevzpamatuju. Bohužel nemám ani nadměrně vyvinutej gyrus fusiformis, takže nastává další zděšení. Naštěstí se žlutě vydováděj v úvodu, a brzo je i mně jasný, že důležitý bude sledovat, jak tři „Císařští zabijáci“ plněj bojovou misi. Když ji splněj, tak na ně čeká další, která je víc osobní a půjde jim, v duchu tradic čínskejch historickejch filmů plnejch intrik a korupce, vo kejhák. Romanticko mstitelskej histerickej akční film, kterej má sice jednoduchej, ale zajímavej příběh a ve kterým vám udělaj největší radost zajímavý mečovačky a souboje, přibarvený trochou tý digitální krve. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Netýká se mě prosopagnosie (hledej šmudlo). 2.) Su (žlutej) romantik. 3.) Thx za titule ,,langi a Mevrt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Čínská variace na mušketýrské "jeden za všechny, všichni za jednoho" s trojicí velmi sympatických protagonistů, hojně obohacená spoustou typicky čínských ingrediencí (elegantní akce, kvalitní výprava, trocha lyriky, příběh vystavěný na řadě nosných osobních, morálních i emocionálních konfliktů, solidní dávka smutně rezignovaného fatalismu - a bohužel i ta nezbytná, cenzuře poplatná špetka ideologicky a eticky korektní uvědomělosti na závěr, bez níž by to popravdě bylo o dost lepší, ale které naštěstí není zbytečně moc). ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, že tohle je taková bomba podle některých, ale za mě to byl jen průměrný film, který ani v soubojích neměl co extra nabídnout. Musel jsem si několikrát opravdu ověřit, že chci hodnotit zrovna toto. Příběh byl klasicky po čínsku zamotán do intrik, což bylo samozřejmě plus. Ale celkově výsledek není dost dobrý. Dalo se to, ale celkově nic moc tento film. ()

Galerie (100)

Reklama

Reklama