Reklama

Reklama

Policajtka Barbie

(seriál)
  • Česko Candice Renoir (více)
Francie, (2013–2022)

Hudba:

Vincent Stora

Hrají:

Cécile Bois, Raphaël Lenglet, Ali Marhyar, Yeelem Jappain, Marie Vincent, Olivier Cabassut, Clara Antoons, Etienne Martinelli, Alexandre Ruscher (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(94)

Obsahy(1)

Děj, který se odehrává v přístavním městě na jihu Francie, nás zavede na policejní stanici, kam se po deseti letech pracovní pauzy vrací ze Singapuru komisařka Candice Renoirová. Ta je zároveň matkou čtyř dětí, nedávno se rozvedla, a navíc má pocit, že už vyšla ze cviku. Její každodenní rutina spočívá v řešení trestných činů, v boji s jejími mnohem mladšími policejními nadřízenými a ve vyzvedávání dětí ze školy. Navzdory očividnému vzdoru své jednotky a cynické nadřízené, která jí práci spíš ztěžuje, je Candice odhodlána přeměnit své slabiny na silné stránky a nejsložitější případy vyřešit zdravým rozumem, bystrými pozorovacími schopnostmi a praktickou povahou, okořeněnou hektickým tempem jejího života.Seriál je mixem detektivky a komedie, jehož protagonistka se nebojí přijmout svou ženskost. Každá epizoda se zaměřuje na jiný druh zločinu a jako červená niť se dějem vine rodinný i milostný život hlavní hrdinky. (AXN)

(více)

Recenze (8)

Generi 

všechny recenze uživatele

Panebože, co má tohle být???? Sexi klon Lescautové??? Ta měla 2 dcery, kterým byla vzornou matkou. Tady máme pro jistotu sexbombu, která kromě zástupu milencú stíhá své 4 děti a navíc je geniální komisařka, která vyřeší každou záhadu, vždy okouzlí zločince a ti se v návalu citů ke všemu přiznají. Zápletky jsou tak umělé, že z nich čouhá scénárista, který má za úkol situaci zkomplikovat co nejvíc. Celé neuvěřitelné a fakt divné. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

normální děj,normální ženská navrch se čtyřmi dětmi:no bude to asi zajímavé a pokud bude každá epizoda nová a hned vyřešená a jednotlivé případy nebudou rozmělněné do více epizod budu vděčný divák.Navíc excelentní slovenský dabing.Ten nemá chybu. Upravuji 3.5.2020 Slováci oproti Čechům mají kvalitnější a to podstatně ,dabing =českému huhňání není srozumitelné ani po tom, když máte zvuk na plné koule!!!! 4.7.2020 jsem matěšená i z poslední, sedmé řady.Tak sice tomu dosti dává na frak kamera,slabší scénář ale diváci (i já)asi chtěli pokračování tak jim narychlo nějaké spíchli.8.7.2020 A..našla jsem že se natáčí osmá řada..........Rok 2023 -----kvituji s povděkem ,že RTVS opakuje sérii s Barbie.Dnes mám lepší ,než tehdy, televizi ,takže  to budu mít jako v kině.Ještě by měli opakovat Caina....... ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Je to ovela lepšie než dáka protivná Lescautová.........je to ako anti-Colombo, ona sa proste s ludmi tolko hrá, až ich dostane. Ako deti k večeri.... ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ako kriminálka má dosť pochybný charakter, prípady sú väčšinou nezaujímavé. Filmári nám neustále vnucujú Candice Renoir ako sexbombu po ktorej každý muž ihneď zatúži a do nepríčetnosti rozoberajú osobné vzťahy skoro každej postavy. Herecká protagonistka Candice je telnatá a preto tomu trocha nerozumiem, na druhej strane má to byť matka štyroch detí a postava by mala vyzerať dôveryhodne. ()

vladi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Mama mala zlomenu nohu, takze pri HO som to musela pocuvat ako podmaz. Neskutocna kravina. Hlupy a naivny scenar a hlavna hrdinka je povahovo nesympaticka krava. Herecka je sice sympaticka, ale ani zdaleka taka sexica ako ju tam prezentuju. Riesenie pripadov nema ani hlavu ani patu a casto nelogicke patranie sa nejakym zazrakom dostane k vyrieseniu. ()

Bbulli042 

všechny recenze uživatele

Ako, nechápem to rozhorčenie v komentároch ku hodnoteniu. Na francúzsku produkciu nadpriemerne dobré. A je to predovšetkým satira na život každého z nás. Komédia a zároveň dráma vo vzťahoch. Do toho prymiešaná kriminálka. A celé to ide celkom ruka v ruke. Hlavná predstaviteľka je taká, aká je. Svojská. Viete, že svojskí sú ľudia, ktorí nie sú dokonalí? No, to nie je prípad marvelovských filmov, kde každá postava je až nechutne dokonalá. Sú samozrejme lepšie krimi seriály, no na francúzsku tvorbu to je celkom originálne a svojské (ako Climax). Zachováva si to svoju česť. Tak ako v 90tkách Krok za krokom. To bol fakt trhák svojej doby. Len teraz je toho fakt veľa, čo sa seriálov týka. A tento vyniká. Pripomína mi Poirota. Nie moc sexy pánko, obliecť a vymódiť sa na svoju dobu bol tiež jeho živel. Aspoň viete, kde autor bral inšpiráciu na svoj námet. Vydarený TV seriál. Lepšie, ako tie vážne sa tváriace americké sračkové TV série. Tiež ich je požehnane, no kvalita na bode mrazu. ()

Lukas222 odpad!

všechny recenze uživatele

Viac než na nejakú kriminálku sa to podobá na telenovelu, kde je hlavná hrdinka náhodou policajnou komisárkou. Už tomu chýba iba "soap operová" kamera. ()

Reklama

Reklama