Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá slečna ze šantánu, Anna Vaňková, kterou Martin se Zdeňkem honili před necelým rokem po zdejším nádraží, se do Luhačovic vrátila jako bohatá dáma a majitelka šantánu U Rajských. A právě změny, které ve svém podniku udělala, spustily řetězec událostí končících vraždou místního doktora Ziegelbauera. Do toho přijde překvapivé udání, že v Luhačovicích má proběhnout nebezpečný obchod se zbraněmi pro maďarské vzbouřence. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, jednoho homosexuála bych na tu dobu zkousnul. Ale dva? Navíc jeden je bigotní katolík? Moderní ekumena a moderní politické správné postoje implementované na tuto historickou dobu jsou zcela mimo mísu. Jezdit na kole v té době uměl každý z venkova, včetně babek. A jinak mne příběh hodně nudil, spousta prázdných dialogů nerozvíjejících děj, pro mne nezajímavé postavy. A z Luhačovic ani jeden záběr. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výprava dokonalá jako vždy, ale myslím, že to scénáristé už kapku přehání, tohle vyvraždění Luhačovic začíná připomínat Vraždy v Midsomeru. Kdo bude příště, soudce? A rozvinutím gay linie je zřejmě připraven rychlý konec některých hlavních postav, protože sodomie v té době byla trestným činem. Uvidíme v posledním díle. ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gay lina příběhu by mi zas tak nevadila... Za to mě pořádně rozčilovaly některé rádoby komické (spíše trapné) scény spojené zejména s postavou nového strážníka a jeho matkou. Fakt nechápu, proč je třeba v tomto seriálu tak často míchat hrušky z jablky (detektivku s quasi komedii)... V Četnických humoreskách to sice bylo trošku taky, ale tam to nebyl tak nucený humor jako zde. Detektivní příběhy úplně špatné nebyly.. jen je škoda, že se člověk zcela nedozví, jak to bylo doopravdy pokud jde o ten obchod se zbraněmi. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že je Cmíral teplej jsem už tak nějak překousnul. Říkal jsem si, proč s tím vůbec tvůrci seriálu vylezli ven. Teď už je to jasný, přece nenecháme Cmírala na ocet, když má Láska svou lásku a najdeme mu taky jednu, nejlepší když bude taky četník...Tím pro mě Četníci z Luhačovic končí, velmi vydařenej seriál s kvalitním hereckým obsazením tahle gay story degradovala k něčemu, co mě už nezajímá a v posledním díle si může dát Cmíral a Polívka klidně trojku s Gebrtem, bude to totiž beze mě. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějová linka se dobře zamotala před koncem. Aspoň, co se hlavních postav týče. Případy jako takové docela normálka, ale zpracováno dobře. Jen mě překvapuje, jak ke konci mizí postavy, co se pohybovali celou dobu v seriálu pravidelně. Pokud na něj budou chtít navázat druhou řadou půjde spíš o nový seriál. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Spolknutí prstenu Mařkou Sýkorovou (Táňa Malíková) coby předmětu doličného bylo spíše teatrální než smysluplné. I spolknutý prsten musí vyjít za čas na světlo, ale hlavně tu byl další důkaz, a to hodinky zavražděného. (sator)
  • Natáčelo se v Tovačově, Prostějově, Praze Karlíně, Jimramově, brně, zámku Lesní Hluboké. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama