Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Dexter94 k tomuto seriálu (1)

Četníci z Luhačovic (2017) 

Jsem optimista a proto dávám 3 hvězdy, Ty jsou ale za jednotlivé případy. Mnohdy byly velmi zajímavé a člověka dost šokovali. Tady všechno fungovalo. Osobní vztahy a nějaká dějová linka mezi případy naprosto nefungovala. Vůbec se nebudu vyjadřovat o finální homosexuální scéně. Zřejmě by autoři dostali pokutu, pokud by tam nějaká nebyla. Každopádně tenhle seriál měl obrovský potenciál ale pouze za určitých podmínek – nějaký silný osobní příběh. Story o tom jak si holka po válce a dvou četnících najde chlapa z Ameriky který ukradne věno – no to se na mě nezlobte ale to bylo fakt slabé a průhledné. Navíc ten příběh nijak neskončil a rozplynul se do prázdna – odjezd na Slovensko. Jako druhou věc – nechápu proč autoři tak skákali od velitele na velitele – z mého pohledu – kdyby byl celou dobu velitel Karel Dobrý a řekněme zemřel v předposlední díle – úplně špica. Postava, co hrál Langmajer – to jsem si myslel že si někdo dělá srandu. A jeho smrt tak to bylo něco tak strašně trapného, že jsem se za autory seriálu skutečně styděl. Takže jak říkám – Karel Dobrý + rozumná zápletka postav mimo případy a mohl z toho být mladší bratr četnických humoresek. Takhle je to jen hodně průměrný seriál z poválečné doby. Tři hvězdy jsou za případy. Pokud bude nějaký další četnický seriál doufám, že tyhle chyby opakovat nebude. ()

Reklama

Reklama