Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele malet k tomuto seriálu (7)

Staré dluhy (2017) (E06) 

Jako obvykle jsem se bavila, ikdyž mají na můj vkus celkem velkou spotřebu velitelů, Dobrý byl fajn, škoda ho. Sice v honu na zrzavého draculu trochu zanikl lov šamstra s pihou na zadku, ale tady Konvalinková zahrála slepici jak ze žurnálu a ejhle, ono to klaplo :-) za mě 75%, takže **** ()

Padělek (2017) (E07) 

Musím říct, že tento díl na mě působil hodně chaoticky. Jako myšlenka, padělky, měnová reforma, dobrý. Ten rodinný spor o pole, no trochu to zaniklo, ale co ten Langmajer s varanem? Mně to úplně shodilo celý seriál. Takže 50%, doufám, že se to zase vrátí zpátky. ()

Zpěvačka (2017) (E08) 

Tak zdálo se to všechno jasné a ono farářova dcera. Opět mě to bavilo. Jen ten Langmajer...ale v příštím díle je naposledy, takže se asi přijde na to, že krom toho, že je hypochondr, je tak trochu kleptoman a pomaže i s varanem a v Luhačovicích se zjeví další četník. Celkem solidní fluktuace na tak malý podnik. Na můj vkus bylo trochu přitažené za vlasy to vymýtání ďábla a exorcismus, to mi bylo Toníka i líto. Ale ono to tak nějak vyšumělo... A kde byl Vašík, když si ho tatínek ožrala odnesl, to se jako o něj zvládl postarat? Morfinismus není trestný, krásná doba...Kdo ví, proč mi není líto té fúrie Hejkalové :-) No, těším se na další díly. ()

Dopis se záhrobí (2017) (E09) 

Trochu lehčí díl seriálu, ale i tak měl jako obvykle jiskru a spád. Zedníčka miluju víc a víc, šla šla... Po tomto seriálu mi bude smutno, po Bismarckovi ne. Nemám ráda plazy, ale bylo mi ho líto, taková nevoňavá smrt. No, má pěkný hrobeček. Čekala jsem, jak se rozloučíme s Langmajerem a on jde pomalu s medailí za statečnost. Ale nakonec musím uznat, že až na tu závěrečnou scénu u vily, toho bláznivce zahrál dobře. ()

Bestie (2017) (E10) 

Tak seriál nám graduje. Odhalení spojení doktora s nevěstincem a představení jeho nové bordelmamá, naší staré známé, evidentně již přeléčené. Celkem smutný osud kastráta notáře Blažka, jenž o koule přišel jen pro zájem o jednu dívku. Snad se jeho paní už uklidnila. Napočtvrté vyšla velitelská funkce na pana Gebrta, ten Zedníček na tu roli sedí jak ušitej. No a pak ti Židé. Tak to byla síla. Asi každý tušil, že ty konzervy nebudou jen ze srny. Ikdyž to asi není ojedinělý případ lidojedství po válce... brrr. Škoda, že nás opouští manželé Hejkalovi. Má to na ty poslední dva díly ještě smysl? Dnes je to 5x***** ()

Udavač (2017) (E11) 

Ach jo, na mě to dnes působilo takovým roztříštěným dojmem. Jakoby autorům došel dech. Zavražděný doktor a celý jeho příběh byl dobrý, ale ten Vítek - nezdárný pacholek, Maďaři, zbraně, tatínek mlčící býk... no a pak ty lidské city, to už je fakt na hraně. Tady se přece dříve gájové ženili a měli děti, aby TO zamaskovali, a ne otevřeně otlapkávali svého parťáka, notabene před kamerou...Nová Hejkalka je dobrá, hlavně, že corpus delicti vyprala v tom hypermangánu. No, jsem zvědavá na grand finále... ()

Dražba (2017) (E12) 

Tento, bohužel poslední, díl splnil vše, co jsem čekala. I tady se odehrávaly dva příběhy, možná tři, s tím Cmíralem, ukázaly se lidské charaktery (šmejd Polívka), i humorná stránka života městského strážníka. Ohňostroj v boudě, to nemělo chybu :-) Překvapil mě důvod odstranění fabrikanta. Čekala jsem že Šína bude syn nějaké zavražděné dělnice, a ne prospěchářský šmejd, ale ono by mě to asi nebavilo, kdybych to tipla všechno. Rozseknutí dvojice Cmíral - Polívka. No to je ale teda podrazák, ten Polívka. Nejdříve chudáka Cmírala zblbne a pak mu takto vrazí kudlu do zad. Ty jeho malý kmitající oči - fuj. Ještě že je Cmíral takový kliďas, já bych mu asi spravila ciferník. Trochu by mě zajímalo, jaké mají v tom Švýcarském sanatoriu výsledky s léčbou :-) Ale je fakt, že to jako obvykle Gebrt vyřešil naprosto famózně. Ještě se mohla Láskovi vrátit Stáňa a byl by to hepáč úplný. Jestli jde fakt Gebrt do důchodu, tak už nemusí další díly být, protože tento moudrý a přitom mile breptající vrchní velitel je nenahraditelný :-) ()

Reklama

Reklama