Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele ChrisChilly k tomuto seriálu (1)

Četníci z Luhačovic (2017) 

Viděla jsem všechny epizody! Mám ráda dobové projekty, takže i tento fakt zřejmě nahrál tomu, že se mi toto dílo moc líbilo. Rozhodně mi sedl koncept detektivky, při které jsem se chvílemi mohla zasmát. Jistá inspirace Četnickými humoreskami je zde patrná, ale dle mého názoru se nejedná o sprostou kopii nebo snad dokonce napodobeninu. Díl od dílu mi příběhy přišly zajímavější. Prostředí mi pomáhalo navodit tu správnou atmosféru. Myslím si, že role výborně sedla panu Zedníčkovi a svoji postavu zahrál skvěle. Milým překvapením pro mě ovšem byli i Robert Hájek a Martin Donutil. Svých rolí se zhostili dobře a během seriálu jsem se s nimi postupně sžívala. Z rolí strážmistrů mi pak nejvíce v paměti utkvěl Karel Dobrý. Za mě si tedy Četníci z Luhačovic zaslouží čtyři hvězdičky. Jsem moc zvědavá na novou sérii, která by měla letos vyjít a doufám, že ode mě přinese seriálu tu zbývající pátou hvězdu. ()

Reklama

Reklama