Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 2
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele quixote k tomuto seriálu (5)

Četníci z Luhačovic (2017) 

Nějaké nedostatky se samozřejmě našly, ale tohle je jedno z děl, kde mi nevadí, protože to pozitivní jednoznačně převažuje, tak proč nepřimhouřit oko. Seriál - hlavně ústřední postavy a celková atmosféra včetně vizuálu - mi bude chybět, určitě by stálo za úvahu nějaké pokračování. Nepochybuju o tom, že by se dalo napsat a natočit tak, aby to nebyla jen nastavovaná kaše. ()

Evička (2017) (E05) 

Obsadit Karla Dobrého byl opravdu milionový nápad. Zatím nejlepší díl. ()

Padělek (2017) (E07) 

Nevím... po předchozím dílu se mi to zdálo o dost slabší. Ani případ mne tentokrát nezaujal, a tak to byl pro mne především oku příjemný výlet do starých časů. Zedníček je skutečně čím dál lepší, naopak Tomicová, jakkoli je mi jako herečka sympatická, už dělá ze své postavy místy nepříjemně dryáčnickou karikaturu. Langmajer svého velitele uhrál dobře, i když zatím nechápu, co tvůrci s touto postavou zamýšlejí. Oba mladí četníci jako by skokem dospěli a vyzráli, je fajn, že se vyvíjejí. ()

Bestie (2017) (E10) 

Zajímavý díl, přinášející spoustu změn, které mě zaujaly více než samotné pátrání po vrazích. Stále mě překvapuje Zedníček, je výborný. Zpočátku mi vadil, ale můj názor se rychle otočil o 180 stupňů. Seriál se mi líbí čím dál víc a vůbec by mi nevadlo, kdyby měl časem další řadu. ()

Dražba (2017) (E12) 

Jeden z nejlepších dílů, ani ne kvůli samotnému případu, spíš kvůli celkovému rozuzlení napjatých vztahů mezi postavami. „Skandální“ zápletka Polívky a Cmírala nakonec dala především podnět k přemýšlení, jak to ten Polívka vlastně myslel a proč jednal, jak jednal. Některé momenty byly opravdu emotivní a působivé. Konec skoro dojemný, jak už loučení někdy bývá. Velmi dobře napsané i zahrané! ()

Reklama

Reklama