Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele elizabeth_ba k tomuto seriálu (2)

Pytláci (2017) (E01) 

Jako historickou detektivku si sice představuji něco jiného a člověk se chtě nechtě neubrání srovnání s Četnickými humoreskami, ale rozhodně se to dalo vidět a rozhodně zhlédnu i další díly. Sympaticky napsaná postava starého rakouského četníka (docela slušně zahraná Zedníčkem, i když by mi tam asi více sedli jiní herci), nový československý vedoucí (sympatie získává pokud hovoří o svém bratru, co dělal hajného i Lichtenštejnů), dva mladí četníci, správně aktivní i sečtělí, ale na rozdíl od svého vedoucího jsou ve službě teprve týden; zbylé (nečetné) osazenstvo četnické stanice, pár místních (včetně šantánu) no a pak skupina padouchů... Inu, "to by se za císaře pána stát nemohlo. Zlatý Rakousko." ()

Baron Kafr (2017) (E02) 

Poněkud trapná zápletka se synem zemského soudce Cmíralem (kromě naznačené se už dalo usuzovat jen na to, že se zamiloval do dívky z chudé rodiny a rodiče byli proti, ale protože tam s ním žádná nepřijela, tuto tezi jsem rychle opustila), tak jen doufám, že ji auctoři (původci) rychle změní. Jinak celkem ucházející, zejména tedy interiéry luhačovického hotelu natáčené v prostějovské radnici a prostějovském secesním hotelu Národní dům... ()

Reklama

Reklama