Reklama

Reklama

Max (Idris Elba), vysloužilá rugbyová hvězda, je podváděn svojí ženou Emily (Gemma Arterton), bývalou divadelní herečkou. Ta je nešťastná, že musela opustit svoji kariéru, aby se stala ženou muže, který jí byl nevěrný. Přes respektovaného divadelního agenta Terrence (Ken Stott) se dostane do kontaktu s Kingsleym (Franz Drameh), talentovaným, ale problémovým klukem, který je zapleten do obchodu s drogami. Terrence je však v noci přepaden pobudy a následně umírá na vnitřní zranění. Ovšem kruh se začne uzavírat v momentě, kdy se Kingsley dozví, kdo Terrence přepadl. Zároveň graduje situace ohledně manželství Emily a Maxe. (Cheeter)

(více)

Recenze (23)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Několik dějových linií nezávisle na sobě jdoucích, které se v osudové okamžiky zdánlivě náhodou protnou. Kolikrát to tu už bylo ? U 21 Gramů to začlo a přes všchny další napodobeniny a romantické filmy z velkoměst to pokračuje. Tady je místo USA Londýn, místo alternative snílků a filozofů tu Idris Elba s Gemmou hrajou typickou high society a ač by se zdálo, že tihle dva budou dominovat, nakonec je jejich příběh ten nejméně výživný a to je škoda, protože víceménně patří mezi hereckou první třídu, nebo alespoň širší špici. Nemá to špatné momenty, má to emoce a pár dojemných, nebo alespoň napínavých scén, bohužel je to však scénáristicky chudé a nezáživné. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Londýn, melancholická nálada a trable několika lidí. Mnohokrát viděné schéma příběhů, které se v určitý moment náhodně protnou. Má to své momenty, ale scénáristicky to není nic, kvůli čemu bychom měli padnout na zadek. Nejvíc prostoru si krade manželský pár, který se nějakou dobu vzájemně podvádí. Evidentně začal on, bývalá rugbyová hvězda, která se nyní utápí v sebelítosti, drogách a chlastu, přičemž ona, bývalá divadelní herečka, už to nehodlala dál snášet. K tomu je tu ještě pár, kterému nebylo přáno dítě, tak zkouší adopci, ovšem nejtěžší zkouška jej teprve čeká. Pořádný test má před sebou i problémový černošský mladík, který se chce vydat na „správnou“ cestu. Výsledkem je lehce nedopečená pizza se všemi možnými ingrediencemi. Chybí lehkost vyprávění, k postavám si nezískáme bližší sympatie. Sic to mé hodnocení nezmění, ale Gemmě Arterton to neskutečně sekne. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Také obyčajné príbehy s dosť radikálnymi riešeniami - práca na efekt. No bavilo ma to. Možno najmä kvôli technicky výborne zvládnutej stránke snímku kde ma oslovila hlavne kamera a slušné herecké výkony. Na slabší nadpriemer to s odretými ušami stačí. 70/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Dráma sústrediaca sa na niekoľko postáv, z ktorých prevažne také tri sú zrejme hlavné. Ony tri a ich výnimočné životné londýnske príbehy. V problémovom týpkovi menom Kingsley, ktorý díluje s gandžou objaví nenápadný starec hereckého ducha a pošle ho do divadla za jednou známou otestovať sa. Tá známa je Emily ( Gemma Arterton) , ktorá prechádza krízou v manželstve s kráľom rugby a hviezdou mejdanov Maxom (Idreis Elba), ktorý ťahá lajny koksu a tropí faux pas kde sa dá, ale chce svoje manželstvo späť. No a potom je tu príbeh taxikára Georga s nečistou minulosťou, ktorý sa pokúša so svojou ženou o adopciu dieťaťa. Mne sa to lúbilo veľmi. Hlavne je to podfarbené výborným klavírom, ktorý tam hrá v jednom kuse a dáva tomu takú melancholickú atmošku. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Londýn, 100 ulíc, traja mŕtvi, jedno zlomené srdce, jeden napravený život, jeden skoro spackaný a jedno zmierenie sa s osudom ... na 95 minút možno veľa, ale je to fajn spracované, herecky slušné a hudba veľmi počúvateľná. Jedna z tých slabších skladačiek, ale nenudila. 3,5* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Šablona: pizza z několika příchuťových dílků, něco na způsob Love actually - taky v jednom dílku někdo zkape, aby na konci byli všichni relativně spokojení s tím, co si vybojovali___Jdeme po jednotlivých krajích, a čím více se zakusujeme dovnitř, tím víc se spojují další příchutě. Nedokážu se rozhodnout, jestli nenávidět Maxe, nebo Emily (tedy když pominu, že jí hraje Gemmička, kterou rozhodně měli svlíknout!). Asi ze života, ale nemusí tam patřit koks. Smutný zpívající taxikář a jeho žena, pár týpků z ghetta, jejichž osud je nám všem asi nejvíc ukradenej, starej umělec, který pečuje o hrob a chodí se sluchátky po nábřeží. Příjemná klavírní hudba. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, nejedná se o nic převratného. Všechny jednotlivé díly skládačky už tu byly v jiných mozaikách nebo rozpracované na samostatné projekty. Ale i přes šablonovitost a do určité míry i lehkou lacinost mi to sedlo, za což film může vděčit především perfektnímu hereckému obsazení a na podobně laděnou záležitost i solidnímu tempu, které mě nenutilo nijak zvlášť přemýšlet. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Londýn je zde hezky nasnímaný a to se mi na filmu docela líbilo. Postavy nejsou špatné a na Gemmu se pořád dobře dívá, i když se snaží hrát. A že jí to vlastně jde. Bohužel jako lidské drama mě to tolik nezaujalo a spíše jsem si užíval kameru, která mě v tomhle filmu prostě bavila. Jako celek tedy spíš průměr, díky kameře lehký nadprůměr. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taketo filmy mam rad uz od Amores perros 2000 - ludia si ziju svoje rozne zivoty, vzajomne sa nepoznaju, a ani nestretavaju, potom sa ich osudy pretnu v jdenom spolocnom okamziku. Emocie a medziludske vztahy v ramci normy, tvorcvia nezmykaju emocie nadarmo, par lepsich scen sa tiez najde. Taketo pribehy pise sam zivot a takto to ja mam rad  . 77 % ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý film, který se týká několika lidí žijících v Londýně. Poměrně svěží, zápletka téměř skoro z normálního života. Jen ten konec přepískli, ten vybočuje až moc, ačkoliv je mi asi jasné, proč ho režisér zařadil. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(61/2017) / Scenár je silná stránka tohoto filmu. Drsné, autentické, civilné so super soundtrackom. Celkom ma inak prekvapilo, že Idris Elba mi trošku nesadol do filmu, trochu možno emocionálne prestrelená postava, ostatní herci aj spolu s Gemmou perfektný. Prostredie Londýna samo o sebe perfektné pre sociálne drámy sadlo znovu dokonalo. (8/10) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tento snímek mi v mnohých ohledech připomínal pro mě legendární záležitost Crash. Paralelní sledování mnoha příběhů, které spolu zdánlivě nesouvisí, ale v pravý moment se protnou, ať už v dobrém,nebo tragickém slova smyslu. Takovýhle život přesně je a tvůrci ho servírují filmovému diváku velice citlivě a uvěřitelně. A ta hudba, ach.................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Taková mozaika lidských osudů, které se tu a tam protnou. Podobných filmů už vzniklo dost, tenhle bych zařadil k lepšímu průměru. I díky tomu obsazení to rozhodně nenudí, snad jen ta linie s taxikářem mě vyloženě štvala. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Náš celý život je v tej malej čiare, na hrobu, medzi 2 dôležitými číslami. V tom je všetko, čo sme spravili.“ Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Složitá nesrozumitelná záležitost, která byla tak drzá, že mi zbytečně ukradla hodinu mého vzácného života. Pak jsem usnul. Naštěstí. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Pocitově u půlhodinu delší, ale ani to nevadilo. Postavy a jejich příběhy jsou totiž docela zajímavý a člověk začne fandit aji tomu filozofujícímu drugdealerovi. A Gemma. ()

Reklama

Reklama