Reklama

Reklama

Max (Idris Elba), vysloužilá rugbyová hvězda, je podváděn svojí ženou Emily (Gemma Arterton), bývalou divadelní herečkou. Ta je nešťastná, že musela opustit svoji kariéru, aby se stala ženou muže, který jí byl nevěrný. Přes respektovaného divadelního agenta Terrence (Ken Stott) se dostane do kontaktu s Kingsleym (Franz Drameh), talentovaným, ale problémovým klukem, který je zapleten do obchodu s drogami. Terrence je však v noci přepaden pobudy a následně umírá na vnitřní zranění. Ovšem kruh se začne uzavírat v momentě, kdy se Kingsley dozví, kdo Terrence přepadl. Zároveň graduje situace ohledně manželství Emily a Maxe. (Cheeter)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (23)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Dráma sústrediaca sa na niekoľko postáv, z ktorých prevažne také tri sú zrejme hlavné. Ony tri a ich výnimočné životné londýnske príbehy. V problémovom týpkovi menom Kingsley, ktorý díluje s gandžou objaví nenápadný starec hereckého ducha a pošle ho do divadla za jednou známou otestovať sa. Tá známa je Emily ( Gemma Arterton) , ktorá prechádza krízou v manželstve s kráľom rugby a hviezdou mejdanov Maxom (Idreis Elba), ktorý ťahá lajny koksu a tropí faux pas kde sa dá, ale chce svoje manželstvo späť. No a potom je tu príbeh taxikára Georga s nečistou minulosťou, ktorý sa pokúša so svojou ženou o adopciu dieťaťa. Mne sa to lúbilo veľmi. Hlavne je to podfarbené výborným klavírom, ktorý tam hrá v jednom kuse a dáva tomu takú melancholickú atmošku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, nejedná se o nic převratného. Všechny jednotlivé díly skládačky už tu byly v jiných mozaikách nebo rozpracované na samostatné projekty. Ale i přes šablonovitost a do určité míry i lehkou lacinost mi to sedlo, za což film může vděčit především perfektnímu hereckému obsazení a na podobně laděnou záležitost i solidnímu tempu, které mě nenutilo nijak zvlášť přemýšlet. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Londýn, melancholická nálada a trable několika lidí. Mnohokrát viděné schéma příběhů, které se v určitý moment náhodně protnou. Má to své momenty, ale scénáristicky to není nic, kvůli čemu bychom měli padnout na zadek. Nejvíc prostoru si krade manželský pár, který se nějakou dobu vzájemně podvádí. Evidentně začal on, bývalá rugbyová hvězda, která se nyní utápí v sebelítosti, drogách a chlastu, přičemž ona, bývalá divadelní herečka, už to nehodlala dál snášet. K tomu je tu ještě pár, kterému nebylo přáno dítě, tak zkouší adopci, ovšem nejtěžší zkouška jej teprve čeká. Pořádný test má před sebou i problémový černošský mladík, který se chce vydat na „správnou“ cestu. Výsledkem je lehce nedopečená pizza se všemi možnými ingrediencemi. Chybí lehkost vyprávění, k postavám si nezískáme bližší sympatie. Sic to mé hodnocení nezmění, ale Gemmě Arterton to neskutečně sekne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taketo filmy mam rad uz od Amores perros 2000 - ludia si ziju svoje rozne zivoty, vzajomne sa nepoznaju, a ani nestretavaju, potom sa ich osudy pretnu v jdenom spolocnom okamziku. Emocie a medziludske vztahy v ramci normy, tvorcvia nezmykaju emocie nadarmo, par lepsich scen sa tiez najde. Taketo pribehy pise sam zivot a takto to ja mam rad  . 77 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Londýn je zde hezky nasnímaný a to se mi na filmu docela líbilo. Postavy nejsou špatné a na Gemmu se pořád dobře dívá, i když se snaží hrát. A že jí to vlastně jde. Bohužel jako lidské drama mě to tolik nezaujalo a spíše jsem si užíval kameru, která mě v tomhle filmu prostě bavila. Jako celek tedy spíš průměr, díky kameře lehký nadprůměr. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho filmovanie prebiehalo na rôznych miestach v britskej metropole Londýn, vrátane rugby štadiónu na juhozápade mesta s názvom Twickenham Stadium. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama