Reklama

Reklama

Obsahy(1)

aneb Pomáhej s humorem. Zábavný pořad, ve kterém řada známých osobností podpoří svou účastí Konto Bariéry. Tomáš Měcháček a Tomáš Jeřábek uvádějí večer plný originálních, hvězdně obsazených humorných scének a mimořádných hudebních čísel. Možná přijde i charita je zábavný pořad, který vzniká ve spolupráci s Nadací Charty 77 – Konta Bariéry a ČT. Cílem pořadu je pobavit diváky a zároveň pomoci dobré věci. Myšlenka vychází ze známého sloganu konta Bariéry „Co všechno budou muset tyto děti udělat, abychom si jich všimli?" Každému, tedy divákům i účinkujícím, tímto pořadem pokládáme podobnou otázku: „Co jsi ochoten udělat pro dobrou věc?" Účinkující na ni odpoví svými vystoupeními, kterými prokáží svoji ochotu „pomáhat s humorem", udělat si sami ze sebe legraci nebo předstoupit před diváky v jiných rolích, než v jakých je diváci znají. Výjimečnost večera podpoří také fakt, že osobnosti zde budou vystupovat nejen v roli účinkujících, ale i v rolích diváků. Symbolicky se k myšlence „Pomáhej s humorem" připojí hosté i tak, že přijmou od moderátorů večera klaunský nos Konta Bariéry. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Olík 

všechny recenze uživatele

Není všechno zlato, co se třpytí a není všechno humorné, co se jako humorné tváří..........rozpačitá prezentace ušlechtilé věci. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Všechny hvězdičky za Alles Gute - Vávra jako absolutně věrohodný Jan Hus a šelma ryšavá Šteindler aneb TÁBORÁKU PLÁPOLEJ V KOSTNICI.... ale to bylo bohužel jen pár minut.... ()

Hamar 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se u "telky" pobavil! Čtyři hvězdy hlavně za Alles Gute a překvapivě výborné Odlito, či jak se ta scénka se Sokolem, Genzerem a Suchánkem jmenovala . ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama