Reklama

Reklama

Zapomnění

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2011, 7 min

Obsahy(1)

Nad vchody domů spořádaně pomáhají k identifikaci, lákají turisty, jsou zde již několik století, tvořili je malíři a sochaři a nikdo se jich nebojí. Ale sotva slunce schová za obzor i svůj nejposlednější paprsek, rozsvítí se první pouliční lampa, je náhle vše jinak. Domovní znamení dostanou nový smysl. (Snorlax)

Recenze (2)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Fantazijní náhled do světa domovních znamení, které za nocích žijí svým vlastním životem. A on je to opravdu náhled, protože na ploše sedmi minut je příběh (jestli se tomu v tomhle případě dá tak vůbec říkat) upozaděn a plyne si nerušen někde v druhém plánu. A to je, ó Perune, skvěle, díky tomu se totiž dostává prostoru skvělé atmosféře a náladě, kterou dodávají potemnělé záběry ulic, na studentské poměry VELMI dobrá animace a výtečně zvolená hudba (docela by mě zajímalo, jestli byla vytvořena na filmovou zakázku). Skvěle využitý nápad s atmosferickým vizuálem. Víc takových... [ FAMO písek ; Absolventský] Film jest zde ()

Allica 

všechny recenze uživatele

První jsem si ani nevšimla, že je to animovaný film. Bylo to ale pěkně zpracované. Vytýkat tomu nic nejde. Možná jenom trochu ten scénář, aby byla myšlenka srozumitelná. ()

Reklama

Reklama