Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima přichází zbrusu nová zábavná soutěžní show, postavená na odvěkých rozdílnostech mezi muži a ženami. Právě vzájemné jiskření mezi pohlavími je nepostradatelným kořením vztahů: je jasné, že tyto protistrany se nikdy neshodnou, ale jedno bez druhého sotva mohou existovat. Díky novému pořadu se mohou diváci zúčastnit nesmiřitelného souboje žen proti mužům – tedy v rámci „boje" mužského a ženského družstva. Soupeřící týmy složené z oblíbených osobností českého showbusinessu povedou coby hrající kapitáni Tereza Kostková a Dalibor Gondík.
Dalším velmi důležitým článkem celého pořadu jsou přímo i diváci ve studiu. Ti jsou rozděleni na ženský a mužský tým, každý tým čítá 100 osob. Diváci „svému" týmu, složenému ze slavných osobností, aktivně radí a napovídají, prostě soutěží s nimi. Právě diváci v sále jsou totiž těmi, kdo si v případě vítězství mezi sebou může rozdělit až 105 000 Kč! Nová show vás nejen pobaví, ale možná vám i pomůže konečně pochopit myšlenkové pochody vašeho milovaného protějšku... (TV Prima)

(více)

Recenze (52)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno televizní zábavy...nic trapnějšího jsem snad na televizní obrazovce dosud neviděl...tohle se vyrovnalo nováckým estrádám z 90. let... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Myšlenkový pochod nepochod, tahle zábavná soutěžní show by si zatím odchod ze sobotních tv obrazovek dávat nemusela. Dobrá varianta pro ty, kteří moc (intelektuálně) neřeší, co si pustit na víkendový večer v televizi, a chtějí se třeba vyhnout ohranému filmu nebo nudnému programu z konkurenčních tv. Pochopitelně ona "pokleslost" tv zábavy je dost relativní pojem. Když bych chtěl jít hodně na dřen, nutně bych napsal, že televizní zábava byla, je a bude vždy více či méně pokleslá a vždy se v její dlouholeté existenci a vývoji objevovaly typy pořadů, které nekorespondovaly s tak úplně dobrým vkusem, soutěžilo se v družstvech i v jednotlivcích a divácký úspěch to mělo. Nevidím nic tak obludného na tom, když si do obýváku pustím Kostkovou s Gondíkem coby hrající kapitány, kteří neustále vymýšlejí něco neobvyklého, originálního, šaškují, pitvoří se a baví. Družstva žen a mužů tvořená vždy třemi osobnostmi z českého showbizu plní adekvátní funkce. Pravda, jejich výběr by mohl být pestřejší, ne úplně všichni z nich se při zápolení vzorně baví na jedničku, a občas ráz soutěže je poněkud cyklický, ale televizní národ to zatím neodpískal a nevidím to tak černě, jak ti, kteří v tomhle vidí jen zoufale přihlouplou komerční show, která se od původní myšlenky, tedy diferenciálnost mezi oběma pohlavími, postupem času odklonila, a nyní především plní určitá divácká měřítka pro tuzemskou soutěžní show. Až to začne být nesnesitelně otravné, což se reálně může stát, pak se televizní obrazovka bude v sobotu večer černat, protože si zkrátka už tuhle neotřelou, a v určitých detailech až interaktivní show, nepustím. 50% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Za svůj krátký život jsem již viděl hromady soutěžních českých pořadů nejrůznějšího zaměření. Nedovedu si ovšem vybavit žádný, který by v tom nejnegativnějším smyslu předčil tuhle sračku. Vydržel jsem se dívat celých 15 minut prvního dílu. Dost by mě zaskočilo, kdyby jich více vůbec bylo odvysíláno. Do prvního dílu bylo pozváno 6 retardů a dva moderátoři. Ze všech zúčastněných jsem snesl pohled pouze na pohublého Gondíka, který se snažil, seč mu síly stačily, udržet pořad nad hladinou sraček. Nepodařilo se! Zbytek mně strašně, ale opravdu strašně, vadil. Vtipný okamžik není v pořadu jediný. Tedy za těch mnou zhlédnutých úvodních 15 minut. Místo toho je k vidění pohár trapnosti toho nejhrubšího zrna. Nic tak debilního tu roky nebylo! Opravdu nepřeháním. Nevěříte? Přesvědčte se sami! Vhodné maximálně pro totální retardy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že Gondík dává konečně do kupy, ale tenhle rádoby zábavný pořad je vážně slabota. Jediné co se mi na něm opravdu líbí - je Tereza Kostková. Což je ovšem dost málo na to, abych se díval na každý díl. Jinak kvalita zábavy souvisí s výběrem hostů. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Když se cítíte na hovno, nálada na bodu mrazu, psychika hapruje, pořad tohoto typu může člověku pomoci přijít na jiné myšlenky. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se nepovedlo. Měl jsem rád Máme rádi Česko (hlavně druhou sérii), a tohle bylo původně prezentováno jako něco podobného. No, nestalo se. Nejdřív se všichni jen hádali a "uráželi", což mělo být asi vtipné. Navíc Tereza Kostková mi už začíná solidně lézt na nervy. Tu jednu hvězdičku dávám za Gondíka, ale ani ten mě neudržel déle než do reklamy. 15 % ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

No tak zajímalo by mě na jakou cílovou skupinu se tento pořad specializuje, protože to je tak trapné, že se to ani důchodcům nemůže líbit. Máme rádi česko, Muži proti ženám ... kdy se někdo na Primě probere a zjistí, že tento typ soutěžních pořadů je mrtvý dobrých 6 let, co se upocený Novotný potácel v pořadu 5 proti 5. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jako vždy, když jde o podobný pořad, nezáleží ani tak na obsahu, ale spíše na kvalitě moderátora a v nemalé míře i na hostech, které produkce vybere. Moderátoři...to je téměř vždy otázka vkusu. Tereza Kostková si na nic nehraje, je přirozená a spontánní. Skvěle jí sekunduje Dalibor Gondík (kterého jsem vždy považoval spíš za estrádního "umělce"), ze kterého se vyklubal chytrý a svérázný chlapík. Potíž je zatím v hostech. Jak jde o konfrontaci muži vs ženy, tak se rozpumprdlíkuje skoro každý, to chápu, ale pokud na sebe osm lidí huláká jako pětiletá děcka, která se hádají o poslední bombón...není to úplně ono. Témata jsou vcelku zajímavá, i když se často opakují, ale tím uječeným pojetím, spadá pořad spíš do "druhé cenové". Což neznamená, že by jste se nemohli pobavit (pořád to není žumpa jako, Sejdeme se na Cibulce, Exkluziv!, nebo Vtip za stovku!) Do vkusu všech se produkce netrefí, takže pokud mě iritují hosté jako jsou např. Michal Novotný, Sandra Pagodová, nebo Patrik Hezucký, pro jiného to může být právě důvod, proč se na Muži proti ženám podívat. S Máme rádi Česko si tento pořad nijak nezadá...zatím podobná úroveň, takže jako alternativa k němu...proč ne. Pokud vám doma dochází témata k hádkám, ideální na sledování s drahou polovičkou :o) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jako Máme rádi česko. Jeden z těch lepších pořadů a rozhodně se na něj podívám radši než na výměnu manželek. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Trochu vtipné. Jinak nuda. Pořad určen šichťákům pětapadesátníkům, kteří u něj usnou během 15 minut. Kateřina Hrachovcová MUSELA upadnout na hlavu. Elegantní tupost. Trapnost, ale znám více takových přiblblých lidí. Ona studuje psychologii?? Jeji kolegové se smějí ještě dříve než vypustí z úst hovna. Být s Ní v týmu, tak mě jebne. ()

D28 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživné až debilné otázky, súťažiaci skákajúci si do reči, afektovanosť, trápnosť, nuda.Znesiem veľa, ale nedokázala som to dopozerať,čím sa zároveň ospravedlňujem, ak po pol hodine došlo k nečakanej premene škaredého kačiatka na krásnu a inteligentnú labuť.Dobrý moderátor by však mal vedieť odlíšiť gagy a gáganie. ()

Herzeleid odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém všichni mluví jeden přes druhého a ve výsledku není rozumět nikomu. Chvíli jsem koukal, co se z toho vyvrbí..a vyvrbilo se to, že hádky pokračovaly dále a mě z toho rozbolela hlava a dostal jsem tik jak jsem koukal ze strany na stranu a snažil se to pochopit. Tohle přece nemůže jít do televize..?! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Berme to jako příklad neskrývaného zoufalství jedné komerční stanice, jenž neví kudy kam v televizní zábavě...-80%. Septik!!! ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když na to náhodou narazím v televizi nebo se moje ségra právě kouká tak to relativně pobaví. Hlavně teda Gondík, jinak to není nic co bych vyhledával nebo pravidelně sledoval. ()

Reklama

Reklama