Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emma je venkovskou dívkou, která odešla do velkoměsta, jen aby se po letech vrátila s velkými problémy. A když se vrátí do domu z dětství, hluboko v arkansaských horách, aby dosáhla zaslouženého odpočinku, relaxace a hledání sama sebe, její problémy teprve začnou. Z okolních lesů se vynoří krvežíznivý vlkodlak, který pustoší vše, co mu stojí v cestě, a odhaluje podsvětí, o kterém neměl nikdo ani tušení. S úplňkem nad krajinou se Emma vrhne do boje nejen o svůj život, ale i duši samotnou. (hajdano)

(více)

Recenze (6)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Werewolf Rising“ je krutý film. E to film, který je krutý k divákovi v tom, jak moc je špatný. Herecky je to ze začátku špatné, ale jak stopáž postupuje, je to naprosto tragické. Kroutili se mi prsty u nohou, když se objevila scéna, kde se začalo střílet. Příšerné, prostě příšerné. Ale tak tohle je levný film, tak se od něj dalo čekat, že to nebude dobré. Ale tohle je opravdu zlé. Hodně zlé. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už som dlho nevidel nejaký dobrý horor o vlkolakoch, ale tento sa k nim rozhodne nezaradí. Zase je najlepší poster, ako to už býva nepríjemným zvykom. Ja som bol len zvedavý, KEDY tam ten vlkolak nabehne a ako bude vyzerať. 50 minúta, tak dajme tomu, aspoň že to nebolo minútu pred koncom... a ako vyzeral? Musel som sa pousmiať, čo iné mi ostávalo. Načo sa do toho púšťajú, keď na to nemajú, že? To CGI by asi bolo lepšie. Ku koncu sa to konečne rozbehlo aj po stránke akčnosti a nejaká krv našťastie taktiež nechýba, takže to nebolo úplne toxické. Ale pozerať sa to neoplatí. Navyše, mala by byť v databáze možnosť vytvoriť si aj rebríček neobľúbených hercov, toho Obersta by som strčil na úplný vrchol. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Už jsem se dávno vzdal naděje že najdu dobrý vlkodlačí horor, a Late Phases mě dostal z omylu. Takže jsem se těšil i natuhle podívanou. Bohužel se mi dostala jen lehce podprůměrná podívaná s hodně špatnou maskou vlkodlaka. No tak tvůrci je rok 2014 a tohle nám naservírujete? Nicméně je to lepší než romanťárny které tu naštěstí vůbec nejsou. Ale ani tak se bohužel nejedná o nic světoborného. Příběhově je film hodně prázdný a postavy jsou hodně ploché. A hudba je neuvěřitelně debilní a špatná. Nicméně sem tam krev a krátkost filmu celkem pomohla jinak bych hodnotil i hůř. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dievča sa po rokoch vracia do rodného malomesta, aby si trochu oddýchla. Netuší však, že časy sa zmenili, v blízkych lesoch sa potuluje vlkodlak a spln sa blíži... Slabý, lacný a naivný „werewolf horror“. Chýba atmosféra, napätie a z väčšiny to takmer ani nie je horor, len nezáživné motačky okolo chatky a lesíka s príjemnou hlavnou hrdinkou. Vlkodlak strašidelný nie je, ale aspoň má normálnu „man in suit“ masku a nie nejaké smiešne CGI. A chválim aj pekné postery / covery; tie im na tom filme vyšli najlepšie. Nemienim na to nejako nadávať, pretože ma to ničím nenasralo a prišlo mi to také neškodné, až mi bolo trochu ľúto, že sa ten film nepodaril lepšie. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama