Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který natočil režisérský mistr Martin Scorsese, má podporovat otevření resortu "MELCO - Koruny filmu." Ústředními postavami jsou známí a uznávaní herci - Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Brad Pitt. Scénář k tomuto "kraťasu" napsal Terence Winter (Vlk z Wall Street). (SimpanzJi)

Recenze (30)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vtipně podané a vtipně zahrané s vtipnou pointou, ale přesto to není zas tak vtipné, aby si to člověk pustil znovu a znovu pro pobavení vtipem. Jo, hoši si to užili a je to takovej bonbónek pro příznivce všech zúčastněných. A muselo to stát určitě hromadu prachů. Po pravdě nevím, jestli tímhle chtěli nějak vydělat nebo ne, ale nevím jak... (aha, jako reklamu na kasina - už tuším, kde se ty prachy vzaly...) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, to zase ne že ne, protože škorpení De Nira s DiCapriem tu prostě funguje, navíc výstup Brada Pitta tomu zase trochu pomůže. Ale přece jen se z téhle spolupráce, i když jen v rámci krátkého filmu, dalo vykřesat mnohem více a mohlo to být ještě o něco vtipnější a třeskutější. Krátká stopáž ale neurazí. ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Kraťas od majstra Scorseseho, ktorý ma na jednej strane maximálne potešil prítomnosťou troch mojich obľúbených hercov ale na strane druhej to nebolo nijak zvlášť pútavých 15 minút. Slovné prestrelky Lea a De Nira boli pomerne chabé a nudné. Ešteže majú títo dvaja charizmu takú, že dokážu vyplniť film len tým, že v ňom sú. Veľmi by som si prial takúto spoluprácu aj v celovečernom filme. Ale keď toto stále 70 mega neviem si predstaviť ten rozpočet... 60 %! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kratas v ktorom Leonardo DiCaprio a Robert De Niro superia o ulohu v novom filme Martina Scorseseho a popritom cestuju po luxusnych kasinach na ktore je tento kratas akoze skrytou reklamou. No a ako to tak chodi, tak kde sa dvaja biju, tak vyhra ten treti slavny xicht v obsadeni. Spickovanie medzi DiCapriom a De Nirom je zabavne, ale ziadna pecka to nie je. Proste taka prijemna jednohubka. 6/10. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Meh, nic zásadního se tam nestane, není tam ani žádný světoborný vtip, rozhodně se na to nikdy nebudu koukat znovu a nikdo taky o nic nepřijde, když to neuvidí. Z těchhle důvodů bych tomu měl dát hvězdu jenom jednu, ale jelikož to zase není nic strašného a pousmál jsem se u toho, tak tedy budiž dvě. https://www.youtube.com/watch?v=Jw6c1C8iabk ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Každý z tří hlavních herců (De Niro, Dicaprio, Pitt) si při natačení přišel na 13 milionů dolarů za den. Točilo se dva dny. (Punisher)

Reklama

Reklama