Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí herec přijíždí do města, kde se narodil, aby zde veřejnosti představil svoji novou show, jež vypráví o jeho životě. V davu fanoušků si nevšimne mladé fanynky Marion, dívky s modrýma očima. Aby získala tři lístky na 26. pro sebe a své přítelkyně, rozhodla se Marion propracovat se ke svému idolu a vyznat se mu z nehynoucí lásky. Ani by ji nenapadlo, jak toto rozhodnutí změní její život. (Snorlax)

(více)

Recenze (6)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

On to není tak úplně muzikál, ale spíše hudební film. Téměř sedmdesátiletý Montand zde představuje příběhy ze svého fiktivního i skutečného života. A přitom tančí a zpívá. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Filmová pocta Yvesu Montandovi z dílny osvědčené dvojice režiséra Demyho a hudebního skladatele Legranda staví na nepříliš originální zápletce. Aneb jak talentovaná dívka bez angažmá ke své velkolepé premiéře díky náhodě a záskoku přišla. Děj je předvídatelný a obsahově by se to spíše hodilo na příležitostní televizní film než pro kino distribuci, nicméně tvůrci tak alespoň využili možnost pracovat s honosnou jevištní výpravou. Výsledkem je příjemná muzikálová záležitost se značným prostorem pro Montandovo divadelní "one man show", ve které nejen zřejmě naposled na plátně zazpívá, ale i bez přehnaného sentimentu, se šarmem sobě vlastným, povypráví něco ze svého života. Tak si v duchu moderních osmdesátek nejdřív zaexperimentujeme s muzikálovým provedením interview pro skupinku novinářů a postupně s přibývající dávkou nostalgie připomeneme léta minulá. Inu, proč ne... 70% (viděno v rámci "Challenge Tour 2020" – 30 dnů se světovou kinematografií) ()

cinema_cz

všechny recenze uživatele

Místo Yvese Montanda, kdysi schopného a velmi talentovaného herce, vidíme tomto filmu jakéhosi pseudohrdinu, který exhibuje před kamerou jako stárnoucí páv.Ukazuje se, že Montandovy schopnosti pohltil jeho vlastní narcismus, a tak místo dobré nálady vyvolává tento hudební snímek jen nudu.Herecký výkon hlavní hrdinky v podání Mathildy May je nesporně o třídu lepší než pachtění ubohého Montanda. (06/1991) ()

Reklama

Reklama