Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování amerického filmu, které dokonale vystihuje zvuk i ducha prvního snímku, vítá v univerzitní kapele úplně novou třídu. Hlavní hrdinkou je Danielle "Dani" Raymondová, brooklynská dívka z vyšší společnosti, která se rozhodne vzepřít přání svých rodičů a nastoupit na zemědělsko-technickou univerzitu v Atlantě. Chce se zde totiž připojit k někdejší prominentní školní kapele a vdechnout jí nový život. Daniino úsilí stát se první ženskou vedoucí bicí sekce maří nejen školní mazáci včetně jejího bratrance Tyreeho, ale i city, které dívka chová ke kolegovi a zároveň rivalovi z kapely Jayvenovi, a také konkurenti školy z celého města. Nové osazenstvo skupiny doplní Tasha a Josh, kteří v ní začnou prosazovat své vlastní ambice. Vrací se i hrdina předchozího filmu Sean Taylor, jenž se tentokrát představí v roli nového kapelníka. Zatímco se Sean snaží na své alma mater zanechat viditelnou stopu, musí se potýkat s "přízraky" ze své minulosti - děkankou dr. Niou Phillipsovou, bratrem Kevinem Taylorerm i favoritem původního snímku Rozjeď to!, Devonem Milesem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

V rytmu bubnů je nefalšovaným hudebním dramatem, takže se nenechte zmást komedií, tou rozhodně není! Doporučoval bych zkrácení stopáže na krásných 80 minut a bylo by to koukatelné. Jinak se jedná o bubnující nudu okořeněnou o jednu ubrečenou pipku, která se nechce vzdát a jde tvrdě za svým vysněným cílem. 15% ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Po dvanástich rokoch natočiť druhý diel na tému pochodových kapiel celkom odvaha. Tvorcom muselo byť jasné, že tu sa už veľa nového nedá vymyslieť. Naša kultúra tejto tradícii nerozumie a tak je to dobre. Každý sme jedinečný a zároveň iný. Dej filmu bol predvídateľný. ale dá sa to prepáčiť. Bolo to vlastne o vyrovnaní sa s minulosťou a o odpustení Odkaz filmu pre všetkých je : Keď na sebe pracuješ a robíš čo Ťa baví výsledok sa dostaví. Je jedno v akom odvetví. ()

Reklama

Reklama