Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily Taylorová je jedinou dcerou proslulého krejčovského mistra z Philadelphie. Sama je šikovnou švadlenou, hrdou na své řemeslo. Životní sílu jí dodává i velká láska k sympatickému Leo Jamesovi z Evropy. Blíží se Vánoce a on jí odhalí svou skutečnou identitu, je princ a dědic trůnu v malém evropském království Cordino. Pozve ji na svátky k nim domů, aby ji představil své královské rodině. Královna Isadora však o Emily nechce ani slyšet. Tvrdí, že se Leo jako člen královské rodiny nemůže oženit s ženou, která nemá šlechtický původ. Královna před Vánocemi pozve do paláce Leovu bývalou přítelkyni Natashu, vévodkyni z Warrenu. Doufá, že přítomnost mladé šlechtičny vyvede z míry nejen Lea, ale i skromnou Emily, která se v cizím světě necítí dobře a jasně si uvědomuje, že do vznešené královské rodiny nepatří. Do Štědrého dne zbývá už jen několik hodin a Emily si není jistá, zda její velká láska k Leovi vydrží tuto náročnou zkoušku. (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

freddy 

všechny recenze uživatele

Holka chodí už jeden rok s klukem a hle, on je to princ! A to dokonce ze země, o které jsem já jako rodilý Evropan nikdy neslyšel, a přece by podle tvůrců mělo být někde u Francie. A to ještě není všechno. Jako na potvoru se to ta holka dozví zrovna o Vánocích, a protože princ je poslušný a jede na Vánoce za královnou matkou, holce nezbude, než ho šupky dupky následovat do té evropské tramtárie. A jaké to překvapení nástává pro diváka, když matinka s princovou milou nesouhlasí a snaží se princovi dohodit nějakou tu vévodkyni... Proboha, tohle bylo tak předvídatelné, že to snad už ani více nešlo. Sterilní odměřená královna, vzdorující synáček, milá holka neurozeného původu, která si dokáže získat všechny kromě toho nejdůležitějšího člověka, do toho nějací ti sirotci, služebnictvo, a tak dále. Naprosto nechápu, proč má někdo potřebu točit námět, který byl už v různých obměnách několikrát k vidění v jiných filmech. Někdo asi potřeboval splnit normu, aby televize v USA měla na Vánoce co odvysílat. A podle toho to taky vypadá. Je to neoriginální, leč je to přece jen vánoční, milé, romantické a optimistické, a proto si to přece jen aspoň ty dvě hvězdy zaslouží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasický naivní příběh z televizní produkce o obyčejné holce co se stane princeznou – takových už tu bylo, takže nic nového. Když ono se ale na Lacey Chabert fakt pěkně dívá – je to prostě hezká holka. No a Jane Seymour coby nespokojená královna taky odvedla slušnou práci. Teenky vytáhli kapesníčky, uronily pár slz, ale jak jinak všechno dobře dopadne a novodobé pohádky je konec. „Jak dojemné“, škoda že ten scénář i samotný příběh je tak průhledný a neoriginální… ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byl tak krásně předvídatelný film, až jsem si připadala trapně, že jsem vždy o kus napřed než hlavní postavy a že jsem přesně věděla, jak to celé dopadne. Takže mě to vůbec nepřekvapilo. Není tu ani žádná originální myšlenka a ani nic, čím by tenhle vánoční příběh vybočoval z klasických zajetých kolejí. Jane Seymourová mohla být větší mrcha. Hlavní postavy byly celkem příjemné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plebejská představa o evropské šlechtě by mě rozesmála, kdyby nebyla k pláči. 1) Udělat pohádku po americku je tak snadné. Zbohatličku nazvěte královnou, vražte ji někam do Evropy a jejímu dítěti najděte partnera/partnerku z lidu. Na urozenost (rodu či ducha) se zde nehraje - je to taková nepříliš milá věc...jako pihy či bradavice na nose. Příběh pro intelektuály pak skončí před rozzářeným vánočním stromkem. 2) Jo a kde vlastně leží ta Cordinia? ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Obrovský predvídateľný gýč, ktorý ma však cez vianoce dokáže správne rozprávkovo naladiť, takže sa mi to vlastne páčilo. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Otázka ale pri tomto filme znie, vyčerpali sme už všetky kráľovstvá, alebo nás ešte dlho budú ubíjať týmto žánrom? ODPAD! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to hloupost, ale není. Je to nudné a hloupé. Miliardakrát řešený konflikt mezi bohatými a chudými. Dopadne to úplně jinak než vždycky? Ne... ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dalo se to přežít jen díky tomu, že jsou Vánoce. Jinak Deník princezny a podobné jsou o řád výš. Tohle nemá nic navíc, není to ani vtipné, ani dobře obsazené. Když je z celého filmu nejzajímavější a nejplnokrevnější postava sluha Viktor, tak to je něco špatně. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašně vyumělkovaný film, který ani nemá nic společného s Vánocemi, ledaže jsou tak jen v názvu. Zato kýčovitost této vymyšlené romantiky, kde princ si bere obyčejnou holku, je znát na každém záběru. Cožpak takhle vypadají zámky? Možná tak jedině Buckinghamský palác, Versailles, Schonbrunn a Petrohrad. A co ta budoucí princezna z Philadelphie? Kdyby byla aspoň hezká, ale tohle je fakt obyčejná tuctová holčička. Z takové holky žádný chlap nemůže být tak unešen a už vůbec ne princ. To ta Nataša, kterou si měl vzít, byla mnohem krásnější. Jediné kladné hodnocení mám k Jane Seymour (dr. Quinnová), která tam fakt hrála matku, strašnou pííí. [721. hodnocení, 23. komentář, 50%] ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Úplně nejvíc naivní záležitost, kterou jsem v posledních letech viděla. Takový příběh Rachel Meghan Markle v růžovém obalu. Skoro by se dalo říci, že tvůrci použili křišťálovou kouli. Jakkoli přeslazená a herecky né moc dobrá slátanina to byla, padla mi dnes do noty, takže dám dvě a půl hvězďule vezoucí se na vlně vánočního ducha a romantiky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

No jo, no. Je to taková růžová pohádka ze současnosti o tom, jak se princ nedalekého království zamiloval do obyčejné švadlenky. Královna samozřejmě vzniklému vztahu nepřeje a k tomu je tu ještě princova bývalka mající na něj stále zálusk. Romantický příběh se nese v tý největší jednoduchosti a klišé. Ale to už u červené knihovny tak povětšinou bývá. Vše se odehrává v době blížících se vánoc, ale to jakoby nebylo podstatné. Tady jde o trnitou cestu ku spokojenosti a naplnění lásky. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mam to v pi*i,ci je to predvidatelne alebo gycove,naozaj krasna zalezitost odohravajuca sa v nadhernom prostredi so sympatickymi hercami a vianocnou atmosferou,ide o pocity pocas sledovania a po skonceni filmu,no a tie boli uzasne prijemne...:-) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Lacey Chabert je obyčerná, on je princ, Jane Semour mrcha matka. Co z toho asi může být? A jak to asi může skončit? Další z plejády Hallmark produkcí. Jsem jedinej kdo by si vzal Katherine Flynn? Bohatší, hezčí, víc sexy... Ale né, on je zamilovanej a čistá láska vždycky vítězí. A divák se asi 2x usměje nějakýmu vtipu a zbytek času je v letargii.. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Celkom podarená vianočná romanca, samozrejme predvídateľná a mierne gýčovitá, proste taká americká, ale celkovo musím uznať, že niečo na tom celom ma bavilo. Jane Seymour bola perfektná, takže tá 4* je pre ňu ! ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Akonáhle si Amercianka nabrnkne aristokrata, ani nahodou sa nezacne ucit europsku etiketu. Lebo nema internet. Najprv sa poriadne strapni, a potom ziada o radu privetive sluzobnictvo. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo viděl alespoň dva filmy z produkce televizní stanice hallmark, musel přesně vědět, co očekávat. Já už jich viděla dost a téméř vždy jsou to dvou či tří hvězdičkové počiny. A stejně si o vánocích pustím další, protože u těchto filmů nemusím přemýšlet. ()

Reklama

Reklama