Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily Taylorová je jedinou dcerou proslulého krejčovského mistra z Philadelphie. Sama je šikovnou švadlenou, hrdou na své řemeslo. Životní sílu jí dodává i velká láska k sympatickému Leo Jamesovi z Evropy. Blíží se Vánoce a on jí odhalí svou skutečnou identitu, je princ a dědic trůnu v malém evropském království Cordino. Pozve ji na svátky k nim domů, aby ji představil své královské rodině. Královna Isadora však o Emily nechce ani slyšet. Tvrdí, že se Leo jako člen královské rodiny nemůže oženit s ženou, která nemá šlechtický původ. Královna před Vánocemi pozve do paláce Leovu bývalou přítelkyni Natashu, vévodkyni z Warrenu. Doufá, že přítomnost mladé šlechtičny vyvede z míry nejen Lea, ale i skromnou Emily, která se v cizím světě necítí dobře a jasně si uvědomuje, že do vznešené královské rodiny nepatří. Do Štědrého dne zbývá už jen několik hodin a Emily si není jistá, zda její velká láska k Leovi vydrží tuto náročnou zkoušku. (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

No jo, no. Je to taková růžová pohádka ze současnosti o tom, jak se princ nedalekého království zamiloval do obyčejné švadlenky. Královna samozřejmě vzniklému vztahu nepřeje a k tomu je tu ještě princova bývalka mající na něj stále zálusk. Romantický příběh se nese v tý největší jednoduchosti a klišé. Ale to už u červené knihovny tak povětšinou bývá. Vše se odehrává v době blížících se vánoc, ale to jakoby nebylo podstatné. Tady jde o trnitou cestu ku spokojenosti a naplnění lásky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasický naivní příběh z televizní produkce o obyčejné holce co se stane princeznou – takových už tu bylo, takže nic nového. Když ono se ale na Lacey Chabert fakt pěkně dívá – je to prostě hezká holka. No a Jane Seymour coby nespokojená královna taky odvedla slušnou práci. Teenky vytáhli kapesníčky, uronily pár slz, ale jak jinak všechno dobře dopadne a novodobé pohádky je konec. „Jak dojemné“, škoda že ten scénář i samotný příběh je tak průhledný a neoriginální… ()

Reklama

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Tak předvídatelný a tuctový film, že víc předvídatelný a tuctový už být nemohl, tak přeslazený, že víc už to snad nešlo... a přesto na něm bylo něco, že se mi chtějí dát 4*. Možná to bude sympatickou hlavní dvojicí (asi se k sobě chovali až moc krásně, přesto však svým způsobem přirozeně a já jim to baštila i s navijákem), možná jen psychickým rozpoložením, každopádně na oddechové sobotní odpoledne jako stvořené. ()

Iceman7Svk 

všechny recenze uživatele

Príjemný film na fakt super oddych :-) Síce Od chvíle keď jej povedal, že je princ a pozval ju k sebe do kráľovstva vedel som ako to cele dopadne... ako to bude prebiehať ako to skonči kto bude proti a že tam bude žena s minula. Síce to bolo až priveľmi predvídavé no také sú tie tkz. královske romantické filmy ;-) Oddýchol som si. Môžem povedať, že film mi spríjemnil zvyšok neskorého večera. Dávam 3 hviezdičky Viac by som sa dať nedovážil. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Úplně nejvíc naivní záležitost, kterou jsem v posledních letech viděla. Takový příběh Rachel Meghan Markle v růžovém obalu. Skoro by se dalo říci, že tvůrci použili křišťálovou kouli. Jakkoli přeslazená a herecky né moc dobrá slátanina to byla, padla mi dnes do noty, takže dám dvě a půl hvězďule vezoucí se na vlně vánočního ducha a romantiky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Když na královském plese tančí Leo (Stephen Hagan) a Nataša  (Katherine Flynn) údajný waltz, jde ve skutečnosti o valčík, jehož autorem je Johann Strauss ml. a nazývá se „Na krásném modrém Dunaji“ („An der schönen blauen Donau“, op. č. 314, zvaný krátce „Donauwaltzer“). Jedná se o stejný nedostatek jako v televizním filmu Flynn Carsen: Honba za kopím osudu (2004). (Robbi)

Reklama

Reklama