Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Piata seria nastastie napravila ten neprijemny dojem zo stvrtej serie a aj zaver serie sa da celkom akceptovat ako zaver serialu, ktory zrusili.

Zy.el

Zy.el (hodnocení, recenze)

Nejak my nedá sa nevyjadriť, tak pridám aj ja svoj názor. Porovnávanie s TWD je hlúposť. je to iný žáner / príbeh s troškou parodie. A ani WD není tak dokonalé pokosené trávniky, miestami zdĺhavý a nudný príbeh). Žiadne katastrofy typu atomova elektráreň, zvieratá či nejaký vývoj zombi (ak nerátam železné prilby, ktoré im vyrobil Eugen). Fandím obom seriálom a prvé série Z Nation by som dal s walking dead na rovnakú úroveň. Veľká škoda, že sa seriály hodnotia na základe jednej časti :(.

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Lacike

Absolutny suhlas. Dala som sancu 4tej serie ale toto je vyslovene utrpenie. Warren, co je racionalny clovek, ako keby bola na mariske, Murphyho hlasky su fuc, Lucy rovno odrovnali, 10K je pochovany uz tiez (obrazne), Addy nikde a Doc to nedokaze zachranit. Co povedat o serialy ked sa pristihnete pri zelani, aby hlavne postavy boli radsej ti zombici? 

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Paneboze ludze, preco to porovnavate k Walking dead ked toto je komedia (pre mna skor parodia) 'american comedy series' a vobec sa nesnazi brat sa vazne.. niektori by si tu mali vybrat tu lyzicku z rite alebo sa prefackat a prestat sa hrat na nobl kritikov ked ani nevedia prirovnavat v ramci zanru. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak tretia seria je za mnou a u mna sa to stale drzi na pohodovych troch hviezdickach. Najväcsi borec je jednoznacne Doc.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Tak první díl třetí série je opravdu hodně debilní, a ani trochu vtipný. Bude to takto hloupě i pokračovat? :/

PatrikP4

PatrikP4 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo co je za rasu Pup? Jestli Aljašská malamut a nebo spíš Sibiřský husky? 

Porovnával jsem to a vychází to spíš na Huskyho, ale našel jsem na ofiko FB že je Malamut...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Největší švanda je, jak v sekci externí recenze ty dva "recenzenti" píšou, že jde o zombie drama. Ha. Dneska už může psát recenze kdejakej chudák. Viděli vůbec ten seriál? Obávám se, že ne.

ostravackaaa

ostravackaaa (hodnocení, recenze)

Ampi

Určitě ano, je díl od dílu lepší a já už snad viděla všechno se zombie námětem, ale tolik nových věcí jako tady se nikde jinde neobjevilo :-)

ostravackaaa

ostravackaaa (hodnocení, recenze)

Přesně jak se tu píše, ti co hodnotili negativně viděli maximálně první díl.. První serie se musela trochu rozjet, ale druhá naprostá bomba, můj nejoblíbenější seriál momentálně a to jsem i fanda Walking dead, tam ale bohužel některé díly už trochu nudí, Z Nation je našlapaný, akční, brilantně vtipný a těším se na každý další díl.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

GreenK

Původně to tu bylo hluboce v černých číslech, pomalu to stoupá. Holt těžké nepochopení toho co je tenhle seriál zač.

První díl druhé řady taky parádně našláplý, utahování si z Indiana Jonese a nefalšovaný zombie kabaret, dokonalost.

GreenK

GreenK (hodnocení, recenze)

Po čtyřech dílech můžu z pozice fanouška TWD říci, že zdejší hodnotitelé dávající odpad nemají soudnost. Za mě 65%... Už v pilotu se to parádně rozjelo, je to akční survival zombárna, takový mladší bratr TWD, který kašle na propracovanost posta a namísto toho radši přihodí akci. Ti, kteří nejsou fanoušci žánru, určitě o moc více jak 50% nedají, ale pro ty tenhle seriál není.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, HAL

Uživatel hardsup smazal svůj příspěvek.

Uživatel korkaaa14795 smazal svůj příspěvek.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Imho ani nemusí růst, už první díl je hodně natřískaný nápady a vyjma úvodní shrnující pětiminutovky a amatérských triků funguje výborně, jen někteří lidé mají problém srovnat se hned od začátku s takovou mírou nadhledu - pro lidi zvyklé na mainstreamové Walking Dead je tohle samozřejmě moc punkový trash (v nejlepším slova smyslu).

Nic zábavnějšího jsem od Zombielandu neviděl, dosavadní čtyři díly se všechny kvalitativně dost drží.

Uživatel HAL smazal svůj příspěvek.

funik

funik (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Dosť odstrašujúce je čisto len to že to robí asylum a pri nich človek musí počítať s istou davkou demencie. Ale pri druhom diely už bolo vidno, že to robili schopný ludia a že serial má potenciál.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

funik

Tak on je dle mýho zásadní problém v tom, že lidi to už dopředu odstřelili, protože to není druhý The Walking Dead. Projížděl jsem si seznam lidí, který to píšou a nejsou to žádný kreténi. Většina patří ke scenáristům poměrně kvalitnách seriálů.

na příspěvěk reagoval funik

funik

funik (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

to hodnotenie je take lebo kopa expertov hodnotí serial len na základe prvej epizody a pri tomto bola prvá časť dosť tragická.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

funik

Já si počkám, až doběhne první série, každopádně se na to docela těším. Tomu nízkýmu hodnocení příliš nevěřím. Myslím, že to bude v pohodě.

na příspěvěk reagoval funik

funik

funik (hodnocení, recenze)

Je to neuveriteľné, ale druhá časť je proste skvelá. Tým, čo to vzdali po prvej časti odporúčam pozrieť si ešte druhu a je dosť možné, že zmenia názor. Hlavne ak majú radi zombie komedie, lebo toto sa inak nedá nazvať. Aby nebol nikto prekvapený upozorňujem, že je to vtipné zámerne a nie ako vedlajší produkt demencie tvorcov.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

Tak toto nebolo ani na 1* fuj, nevedel som či sa smiať alebo plakať :D

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak zase podle traileru to nevypadalo tak zle. Nečekám druhý TWD, ale jako zombie jednohubka před spaním, to vypadalo dobře.

Reklama

Reklama