Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum, nechvalně proslulá výrobna braků všeho druhu, útočí se svými zombíky na televizní diváky vlastní variací na The Walking Dead. Doufejme, že si nevybere moc obětí na vkusu seriálových diváků. Tupost na entou, která je sice místy nechtěně zábavná, ale čas tímhle rozhodně ztrácet nehodlám. Pilot - 10% ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Po 1. sezoně: Asylum obvykle produkuje odpad. Ale zde překonali sami sebe. Satira a parodie, i na sebe samé, ale hlavně na debilní zombíkárny, akce a švih, v duchu kulhánkovských knížek - bez mozku, ale bum bác a hláškujeme. S chutí shlédnu pokračování. P.S. Vážně tady řešíte, jak se přenáší něco, co neexistuje? ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Moje přítelkyně prohlásila, že si přijde jako by byla nevěrná The walking dead a z jí vrozené poctivosti chvilku odolávala, než si se mnou dala druhý díl:). Je fakt že tenhle milenec je trochu míň inteligentní, míň charismatickej a strašně se opičí po "originálu", ale koule by docela měl. Srovnávat Z nation s The walking dead je jako byste srovnávali Lamborginy s trabantem, ale přesto se člověk srovnání neubrání. Nelogičnosti a necharismatické postavy se zatím daj přičíst právě zmíněnýmu srovnávání s TWD, jehož jsem sám hooodně velkým fanouškem, na druhou stranu akce a zombíků je tady dost. A protože tenhle žánr je moje krevní skupina s nadějí na další a stále se zlepšující díly dávám 3 hvězdy.... sorry Ricku, jsou jenom o dvě hvězdy za tebou:) .... UPDATE! (1. 10. 2014) Po shlédnutí třetího dílu budu ještě víc močit proti větru, ale přidávám hvězdu. Jestli se bude kvalita zvedat podobným tempem, možná bude mít TWD i vážnější konkurenci. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si scénu z Jurského parku, kde se Laura Dern až po lokty hrabe v kupě stegosauřích sraček? Tak nějak takhle se cítím když píšu komentář na Z Nation. Nebudu předstírat že v zombie filmech jde o logiku a realističnost, ale čeho je moc, toho je příliš. Začneme samotným procesem nakažení. To že se člověk promění v nemrtvého zhruba během pěti vteřin je sice z medicínského hlediska zvláštní, ale čert to vem. Zajímavý je způsob přenosu. Krví to očividně není, protože postavy se v ní brodí taky skoro až po lokty a žádný virus si na ně netroufne. Zato když je kousnou, to je jiná. Možná to má nějakou logiku, ale tu si bohužel scenáristé nechali pro sebe. Škoda. Aby se revanšovali, tak se vyřádili na postavách. Shodou náhod se nějak stalo, že apokalypsu přežili jen samí ultra drsňáci, pro které je potřeba vypadat co nejvíc cool a nad věcí stejně velká a často i větší, než pud sebezáchovy. Takže žádné zlomené charaktery, nebo nedejbože psychologie. Ale hlášky, předvádění se a srandičky. Není to moc zábavné ani napoprvé a s přibývajícím časem a stálým opakování téhož jde kvalita epizod strmě dolů. Tak to dopadá, když nemehla parazitují na seriálu, který sám o sobě nestojí za moc. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Heh, naprosto nechápu, proč to všichni tak trhají na kusy... klasický americký seroš, ve kterém je nepřípustné, aby měl černoch nějakou větší roli. Samozřejmě, je to bejkárna (mimino je vyloženě píčovina), ale to se dá tak nějak od zombie seriálu očekávat. Rozhodně to není až tak špatný, já tomu šanci dám, ale ztratilo to u mě především tím, jak opět odpálili černocha. PO 4 dílech: Je to zábava, ve třetím díle klesají některé scény na úroveň webové reklamy, ale na druhou stranu si to na nic nehraje. Jsou tam takové ty vedlejší příběhy, ale víceméně jde jen o řezání zombíků, ne o "drama otce a syna, kteří si k sobě hledají cestu v post apokalyptickém světě" jako ve WD. Akční scény mají kolikrát větší kvalitu jak ve WD - před jedním zombíkem se neutíká, hordy se berou o sto šest a zombíky neoblbnou tím, že si stoupnou na 20cm krabici a pak je všechny umlátí kladivem... Na skouknutí dobrý.......6. díl +1 hvězdička ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)
  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)
  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)

Reklama

Reklama