Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Recenze uživatele Ruut k tomuto seriálu (8)

Puppies and Kittens (2014) (S01E01) 

Zatím neutrálních 60%. Může to být fajn kravina, nemusí. Ale protože jsem už viděl o 5 let mladší spin-off, který je geniální a nějaké upoutávky na další díly (zombie amišové ? really?!) tak určitě zkusím dál. ()

Fracking Zombies (2014) (S01E02) 

Zombie fabrika ??! Jako fakt ? :-)) Nápad zajímavý, provedení s nádrží plnou nemrtváků a závěrečnou pointou roztomilé. ()

Philly Feast (2014) (S01E03) 

Taťka sektář kanibal se spíží plnou "masíčka" na uzrání .. Ufff. Nálet Valkýr epický. Tady ybch to opravdu nečekal. Začíná z toho být brutální brak. A to ani nemluvím o Rocky Balboovi a zvonu .. uff ()

Full Metal Zombie (2014) (S01E04) 

Ty mi vezmeš auto? Já ti vezmu auto! my si vezmeme auto... Generál v nejvyšším patře velící poradnímu týmu , kde člověk pochopí proč se o vojácách říká že jsou gumy :-) . .A to co bylo v šachtě, zůstane v šachtě - gandža rulez. A jako bonbonek ke konci videoherní mega zombie boss … Tohle píše. ()

Home Sweet Zombie (2014) (S01E05) 

Čím dál zajímavější nápady - zombie tornádo a sedm malých hasičů navrch. aneb jak je těžké zabít zombíka, kterého zabiješ jen rnaou do hlavy a oni mají všichni helmu … A dokonce se našlo místo na vážně míněnou pointu, která tu vůbec nepůsobí jkao pěst na oko. Opravdu jízda. ()

Resurrection Z (2014) (S01E06) 

První zombie Amiš ve filmu. Opět náboženské hrátky a křtění nových občánků, které nevymyslíš .. ()

Welcome to the Fu-Bar (2014) (S01E07) 

Že bychom se začali poprvé opakovat? Další mešuge společenství a do toho dilema zda opustit či neopustit druhy v boji. Ale kdepak - soutěž redneků a zmrzlinářské auto jsou nejvíc. ()

Zunami (2014) (S01E08) 

Co je špatně s tvým psem?! Co je špatně s tím tvým psem, sakra?! Co je špatně … ()

Reklama

Reklama