Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajná agentka FBI Katherine a její tým se chystají proniknout do drogového gangu. Jsou totiž na stopě profesionálnímu úkladnému vrahovi. Jeho specialitou je, že střílí své oběti, které pocházejí výhradně z řad zločinců, dvakrát do hlavy používá tzv. ránu jistoty. A navíc to vypadá, že pachatel má, nebo dříve měl něco společného s policií (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný thriller, hlavně díky Stephenu Reaovi v hlavní roli, Heather Locklear je tam spíš pro parádu, ale co by to bylo za detektivku, aby v ní nebyl "tvrďák" a "krásná blondýna" a .........patetický konec. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Co se týká reality, práce FBI nebo infiltrace tajných agentů, je tento film zcela o hovně. Přesto se v něm podařilo vybudovat perfektní mytickou postavu zabijáka mstitele, a to hlavně díky kontrastu civilního vzhledu Stephena Rey s klasicky drsňáckými představiteli podsvětí (Peter Green a spol.). Zajímavá je i postava ztělesněná Heather Locklear: Na první pohled je to taková neslaná nemastná seriálová čubička, ale její postava si mě v průběhu filmu docela získala. No, nebudu zastírat, že mě chvílema trochu mrazilo. Jen ten konec trochu zchladil moje nadšení, a proto nedávám plný počet. ()

Reklama

Reklama

Reklama