Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Britská minisérie sleduje vzestup oblíbené britské zpěvačky z Liverpoolu. Priscilla "Cilla" Black amatérsky vystupuje jako zpěvačka v hudebních klubech, kde si jí později všimne legendární manažer The Beatles, Brian Epstein. (Dementra)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (3)

emma53 

všechny recenze uživatele

Měla jsem kvalitu filmu takovou (šok, on to byl rok 1914), že odpovídala o Lill z té doby, přesto to nebylo úplně to pravé ořechové. Určitě byl výběr do hlavních hereckých rolí vynikající a to nesmím pominout fakt, že písničky zpívala samotná představitelka Sheridan. Ale, je tady to ale.........i když tady byli Beatles pochopitelně v pozadí, tak mně casting dokonale zklamal. Přece jen bych je ráda trochu rozpoznala, tudíž kdybych nevěděla, kdo na co hrál, tak jsem totálně vedle. Jinak jsem o Cille nevěděla absolutně vůbec nic.......... ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Tří-dílná minisérie o životě a kariéře britské zpěvačky a televizní osobnosti Cilly Black. Příběh začíná v roce 1960 v Liverpoolu přímo před slavnou Cavern. A přijde i Ringo ☮ a spol. ()

Reklama

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

I když je tato minisérie o zpěvačce jménem Cilla Black nebo White moc se mi líbilo jak emotivně a nenuceně dokázal příběh vykládat život i Briana Epstena (neskutečným způsobem odehrán) ale i krásně natočit Liverpool a atmosféru klubů v 60. letech. Ode mne čtyři hvězdy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Vďaka seriálu sa pieseň "Anyone Who Had A Heart" po 40 rokoch opäť objavila v britskej hitparáde, konkrétne na 47. mieste. (Annie42)
  • Kvôli úlohe musela Sheridan Smith zvládnuť dva spevácke štýly - hlasný hulákavý, ktorý Cilla Black pôvodne používala pri koncertoch v hlučnom Cavern Clube, ako aj jemnejší, ktorým spievala v nahrávacom štúdiu. (Annie42)

Reklama

Reklama