Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Britská minisérie sleduje vzestup oblíbené britské zpěvačky z Liverpoolu. Priscilla "Cilla" Black amatérsky vystupuje jako zpěvačka v hudebních klubech, kde si jí později všimne legendární manažer The Beatles, Brian Epstein. (Dementra)

Recenze (3)

emma53 

všechny recenze uživatele

Měla jsem kvalitu filmu takovou (šok, on to byl rok 1914), že odpovídala o Lill z té doby, přesto to nebylo úplně to pravé ořechové. Určitě byl výběr do hlavních hereckých rolí vynikající a to nesmím pominout fakt, že písničky zpívala samotná představitelka Sheridan. Ale, je tady to ale.........i když tady byli Beatles pochopitelně v pozadí, tak mně casting dokonale zklamal. Přece jen bych je ráda trochu rozpoznala, tudíž kdybych nevěděla, kdo na co hrál, tak jsem totálně vedle. Jinak jsem o Cille nevěděla absolutně vůbec nic.......... ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Tří-dílná minisérie o životě a kariéře britské zpěvačky a televizní osobnosti Cilly Black. Příběh začíná v roce 1960 v Liverpoolu přímo před slavnou Cavern. A přijde i Ringo ☮ a spol. ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

I když je tato minisérie o zpěvačce jménem Cilla Black nebo White moc se mi líbilo jak emotivně a nenuceně dokázal příběh vykládat život i Briana Epstena (neskutečným způsobem odehrán) ale i krásně natočit Liverpool a atmosféru klubů v 60. letech. Ode mne čtyři hvězdy. ()

Reklama

Reklama