Reklama

Reklama

Případy pro Lauru

(seriál)
  • USA The Mysteries of Laura (více)
Mysteriózní
USA, (2014–2016), 26 h 56 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Debra Messing, Josh Lucas, Laz Alonso, Janina Gavankar, Max Jenkins, Patrick Breen, Enrico Colantoni, Christine Kelly, DonnaMarie Recco, Miriam Shor (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(38)

Laura Diamond patří k nejlepším detektivům oddělení vražd newyorské policie. Když zrovna neřeší kriminální případy, je matkou dvou nezvedených kluků - dvojčat a snaží se nějak vycházet s Jakem, svým bývalým manželem, který se na okrsku stal jejím šéfem. (TV Nova)

Recenze (12)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Detektivka a mamina dvou hajzlíků, na stejném pracovišti jako její ex-manžel a nynější šéf, balancuje mezi rodinou a prací ve stylu: Jsem tak trochu cumploch, ale všechno stihnu. Ona neupravenost dost kontrastuje s perfektním makeupem a dobrým účesem, ale i tak je osvěžující vidět ženskou v roli policajta, která nepronásleduje zločince na 15-cm- podpatcích, nepřepadává dopředu pod váhou poprsí a není silně podvyživená. A proto ano, docela jí tu policajtštinu věřím a sakra se bavím. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Seriál s bizarními herečkami/policistkami. Zrzavá Laura hraje prim, ale zdatně sekundují Janina Gavankar (kolegyně) a Callie Thorne (nadřízená). ()

SolamBee 

všechny recenze uživatele

Vyvážit vyšetřování vražd a komedii je vždycky ošemetná věc, a tady se to hodně nepovedlo. Kdo chce sledovat kriminálku, toho budou deptat rádoby komické situace doma, a koho naopak zajímá téma nesourodé rodiny, ten si raději zapne jednu z mnoha letošních bezkrevných komediálních novinek, které právě na tomhle stojí. Pro mě jedna velká rozpačitá nuda. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Mysteriózna kriminálka? Vyšetrovanie absolútne tragické, veľa podozrivých a vždy naivné riešenie a do toho nejaké osobné problémy. Toto je vyslovene tragický seriál. ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nevím co všichni čekáte. Je to běžná TV detektivka jakých je ve vysílání plno. Většina je totálně na jedno brdo a tahle mezi nimi vyčnívá originalitou, humorem i zpracováním. Prostě fajn televizní oddechovka. ()

ZouiaZdeni 

všechny recenze uživatele

Konečně něco nového! Seriál je zábavný, chytlavý a vtipný. Víc bych ani od seriálu nechtěla. Viděla jsem začátek prvního dílu a říkala si, co to bude za blbost. Vydržela jsem se na něj koukat do konce jak mě zaujal a nemohla se dočkat na další díl. Mohu jen doporučit! :) ()

vanTrilobit 

všechny recenze uživatele

Celé je to akési "austrálske". Debra je kráľovná béčkových filmov, a už sa z toho asi nevymotá. Tentokrát ju výborne obliekajú, a komediálny talent baba má. Za to až 2 hviezdy. ()

Reklama

Reklama