Reklama

Reklama

Stalker

(seriál)
  • USA Stalker
Drama / Thriller / Krimi / Psychologický
USA, (2014–2015), 13 h 54 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Dylan McDermott, Maggie Q, Victor Rasuk, Mariana Klaveno, Elisabeth Röhm, Erik Stocklin, Gabriel Bateman, Cherilyn Wilson, Preston Jones, Elizabeth Bogush (více)
(další profese)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Zvláštní policejní jednotka v Los Angeles se zabývá řešením případů stalkingu i dalších jiných způsobů vyhrožování. Oddělení velí Beth Davisová a k jejímu týmu se brzy přidává i detektiv Jack Larsen přeložený z newyorského oddělení vražd. Jack se snaží na Beth zapůsobit, ale ona o něm ví, že na předchozím pracovišti měl poměr s náčelníkovou ženou. Prvním jejich společným případem je pátrání po člověku, který upálil zaživa mladou ženu v jejím autě. Zanedlouho se stalker pokusí upálit další ženu. Stopy je zavedou za Larrym Meyersem, který měl se zavražděnou před rokem poměr. Beth mezitím řeší případ studenta, který tvrdí, že jeho bývalý spolubydlící ho agresivně obtěžuje. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Mallinali k tomuto seriálu (1)

Stalker (2014) 

Další krimiseriál tuctový jako předehra v pornu, který se vyznačuje hlavně špatným zpracováním. Právě jsem dokoukal jeden díl o bývalém šíleném poldovi, který pronásleduje svého bývalého nadřízeného a ty nelogičnosti mi drásaly oči. Vyšetřovatelka si vezme jednotku rychlého nasazení, ale stejně sama vykopne dveře (!) a běhá po domě s magorem bez podpory. Detektiv je během boje seknut do obličeje, ale pak má zraněnou ruku. Detektivové zjistí že někomu hrozí nebezpečí a stejně dají vrahovi dost času na to, aby dotyčného unesl a ani ho nevarují. Na konci střelí detektiv vraha, ale otočí se k němu zády a ten ho s průstřelem hrudníku div nezabije. Detektiv ho po dlouhým boji sejme druhou střelou někam do ruky či boku, která je nesmyslně účinnější než ta předtím do hrudníku. Pak už má být asi mrtvý, nebo nevim. Na konci jsem se ani nedozvěděl, jestli oběť přežila nebo ne. Fakt aušus. Do toho plochost příběhu a jediná zajímavější postava. Jestli já na ně nejsem s jednou hvězdou ještě hodnej. No, kdyžtak to po dalších dílech ještě změním. ()

Reklama

Reklama