Reklama

Reklama

The Fialky - Svět

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2014, 3 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď tu vládne klid a mír" a já pevně doufám, že to bude napořád. Pacifista ve mně zase jednou zvítězil nad realistou, který ví, že svět skutečně v pořádku není, ale přesto si s Fialkama zařve jejich Svět a věří, že ten řev konečně probudí všechny ty pomatené ochránce lidských práv, kteří nás ženou vstříc válce. PEACE! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobre vymyslený a i dobre natočený video klip. Jednoduchý, ale dostatočne výstižný. Technicky profesionálne zvládnutý. Vidieť, že chalani z pražskej hudobnej skupiny The Fialky majú punk v krvi. "Svět" v pořádku není. To mi je už dávno jasné. A uvedomujem si aj to, že teď tu vládne klid a mír ale nebude to napořád! Žiaľ je to tak. Teším ma však to, že The Fialky v poriadku sú. Je to fajn, keď ešte existujú kapely ako sú oni. Je dobré vedieť, že punk nie je mŕtvy. Punk´s not dead! Punk žije! Napořád! **** ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Pražská kapela The Fialky vydala v roku 2011 album "Kapitán 77". Jedná sa o svižné a energicky naladené album, ktoré som si pred dvomi rokmi dokonca zohnal v LP formáte. Titulný song "Svět" dokonca hodnotím, ako vôbec najlepší song z celého albumu. Realistický song, podaný však v typickom fialkovskom štýle a je k nemu natočený aj vizuálne nápaditý klip. ()

Reklama

Reklama