Reklama

Reklama

Démon minulosti

  • USA The Disappointments Room
Trailer 1

Architektka Dana Barrowová se spolu se svým manželem Davidem a synem Lucasem stěhuje z New Yorku do severní Kalifornie, kde se rodina má pokusit zotavit po úmrtí několikaměsíční dcery Catherine. Stěhují se do domu rodiny Blackerových, kteří zde jako poslední žili v 19. století a po úmrtí jejich dcery Laury už dům nikdo nekoupil. Dana již od nastěhování začne cítit, že v domě není něco v pořádku a brzy začne vnímat podivné zvuky a obrazy. Rovněž se jí začnou zdát podivné sny o násilném německém ovčákovi. Při procházení domu Dana objeví skrytou místnost, která nebyla uvedena v plánech domu. Za Danou se zamknou dveře a v místnosti se jí opět vyjevují děsivé halucinace. Vysvobodí ji až David. Dana se začne zajímat o historii domu a o to, co se vlastně stalo s rodinou Blackerových. Zjišťuje, že podle pověsti Blackerovi zavírali do tajemné místnosti vlastní postižené děti, které zde týrali. Daniny vize se začnou zhoršovat a vzrůstá také její strach o Lucase. David se vydává vyřídit pracovní záležitosti do New Yorku a Dana zůstává v domě sama s Lucasem a mladým opravářem Benem, který se ji pokusí neúspěšně svést. David se po návratu rozhodne, že Danu rozptýlí pozváním jejich společných přátel. Daniny halucinace jsou však stále horší, představuje si Benovu vraždu soudcem Blackerem a návštěvu přátel promění v hysterickou scénu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přítomnost sexy upírky Kate Beckinsale byla hlavním důvodem, proč jsem si tuto duchařinu vůbec pouštěl. Většinou totiž nepatřím k těm, kteří se ženou za každou novinkou a nechávám je nějaký čas uležet. Nikterak jsem si dopředu o tomto filmu nezjišťoval žádné informace, ani jsem si nečetl žádné recenze či komentáře. Prostě jsem se hodlal nechat překvapit. Jméno režiséra Carusa mi taky není neznámé a už jsem od něj pár filmů viděl. Takže jsem doufal, že i tentokrát mě bude čekat zajímavá podívaná. No řekněme slušně, že se tak nestalo. Mnohokrát ohraná zápletka by mi ještě tolik nevadila, jen kdybych se u toho nenudil jako prase. Málem jsem se u toho uzíval k smrti a nebýt několika zajímavých momentů ve druhé půli, asi by se tak i stalo. Prvních patnáct minut se absolutně nic nedělo a já začal nervózně pokukovat po časomíře. Nejenom že mě neskutečně iritoval blonďatý přeliv hlavní herečky, ale kromě zašustění v křoví se nic nedělo ani další čtvrthodinu a to už bylo něco na mě. Bohužel ani Kate v ručníku či bílém tílku na mě tentokrát tolik nepůsobila a já měl prostě sto chutí to vypnout. Tohle že má být duchařina??? Naštěstí se pak na scéně objevilo několik rádoby lekacích momentů a nočních můr, což mě lehce probudilo z letargie. Nebýt však toho černého psa, tak by tyto pasáže za moc nestály. Předvídatelné bububu na mě už moc velký dojem nedělá a já prostě pořád postrádal potřebnou atmosféru a napětí. To se tu sice na pár krátkých chvil objevilo, ale žádná velká sláva to rozhodně nebyla. 30% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale se mi sice líbí jako modrooká upírka v černém latexu, ale její banální blonďatá housewife, ve dne v noci s ciferníkem vydatně pokrytým mejkapem, mě nebavila hned od začátku. A taky mě nebavil její "roztomile" kuňkající plod. Mámí, dédý, synáček a strašidelný dům, "uáááchh"... (to bylo citoslovce mého zívnutí z té otřepané nudy). I hodina patnáct byla na tuhle zápletku dlouhá. Leccos mohl vylepšit závěr s tesařským kladivem, ale to by s ním Kate nesměla mlátit do polštáře, ale tak o dvacet palců víc doprava. Ale na to holt filmaři-středoproudaři neměli koule. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojný. Čítal som množstvo zlých recenzií, takže ma prekvapilo, že je to dobré. Jasné, scenár nie je na Oscara, ale inak pohodová výprava pekného domu na vidieku, pohodoví herci a skvelý nápad s „utajovanými izbami“, čo je úplne „skurvene-mind-fuck“ nápad a chcel by som si o ňom pozrieť dokumentárny film alebo aspoň prečítať hororovú knihu. A fór týždňa? Až na druhý deň po dopozeraní som zistil, že to nebola Naomi Watts, ale Kate Beckinsale. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný horor, kde jak príbeh tak aj samotná výprava by potrebovali oveľa slušnejší upgrade. Úspech filmu však neviselo na K. Beckinsale, ktorý odviedla dobrý výkon. P.S.: Len mi tie blonďavé vlasy nesedia (môj osobný názor). Hnedé vlasy jej sedia oveľa lepšie. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No z počátku jsem si říkal, že to tak hrozné být nemůže, když na to Kate Beckinsale kývla, ale to jsem se zase jednou spletl. Caruso tu nabízí tu nejklišovitější duchařskou historku se strašidelným domem a ani se nesnaží jí něčím opepřit. Bubáci mají nulový efekt, atmosféra neexistuje a aby toho nebylo málo, tak Kate je, až na výjimky, totálně na pěst. Těch 10% je jen za to, že jsem vydržel až do konce. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama