Reklama

Reklama

Démon minulosti

  • USA The Disappointments Room
Trailer 1

Architektka Dana Barrowová se spolu se svým manželem Davidem a synem Lucasem stěhuje z New Yorku do severní Kalifornie, kde se rodina má pokusit zotavit po úmrtí několikaměsíční dcery Catherine. Stěhují se do domu rodiny Blackerových, kteří zde jako poslední žili v 19. století a po úmrtí jejich dcery Laury už dům nikdo nekoupil. Dana již od nastěhování začne cítit, že v domě není něco v pořádku a brzy začne vnímat podivné zvuky a obrazy. Rovněž se jí začnou zdát podivné sny o násilném německém ovčákovi. Při procházení domu Dana objeví skrytou místnost, která nebyla uvedena v plánech domu. Za Danou se zamknou dveře a v místnosti se jí opět vyjevují děsivé halucinace. Vysvobodí ji až David. Dana se začne zajímat o historii domu a o to, co se vlastně stalo s rodinou Blackerových. Zjišťuje, že podle pověsti Blackerovi zavírali do tajemné místnosti vlastní postižené děti, které zde týrali. Daniny vize se začnou zhoršovat a vzrůstá také její strach o Lucase. David se vydává vyřídit pracovní záležitosti do New Yorku a Dana zůstává v domě sama s Lucasem a mladým opravářem Benem, který se ji pokusí neúspěšně svést. David se po návratu rozhodne, že Danu rozptýlí pozváním jejich společných přátel. Daniny halucinace jsou však stále horší, představuje si Benovu vraždu soudcem Blackerem a návštěvu přátel promění v hysterickou scénu... (TV Prima)

(více)

Recenze (56)

cariada 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Bu bu bu v domě a jedné celkem pěkné ženské hrabe až málem zabije syna. Jak laciný a nudný. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pojašená ženská ma vidiny alebo čo to bolo a terorizuje tým manžela a syna. Bez nejakého vysvetlenia alebo pochopitelného základu. Avšak veľmi dobre zahraté. 1 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně špatný. Další dům, kde straší, další psychicky narušená hrdinka a další slizký manžel. Ten film je strašně předvídatelný a k tomu ještě příšerně zahraný, včetně Kate. No nepomohl tomu ani český dabing, který je asi to nejhorší, co jsem za poslední roky slyšel. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hodně slaboučká duchařina, do které jsem šel prakticky jen kvůli Kate Beckinsale, ovšem ta se mi tu obarvila na blond (???), takže bylo po radosti hned na začátku, a to jsem ještě ani netušil, o jak moc mdle zpracovanou a především neskutečně tuctově vyvíjející se podívanou půjde. Rodinka se po tragické události přestěhuje z města na venkov, samozřejmě do starého domu s temnou minulostí, kde ústřední hrdinka začne mít špatné pocity, zjevují se jí duchové, nikdo jí nevěří, udělají z ní pošuka, sakrahýmlelementekrucinálfagot, pokolikáté už? Závěrečná pointa je pak sice krapet jiná, ovšem pozor, jiná rozhodně neznamená lepší, v tomto případě spíš tedy naopak, závěr je totiž scénáristická zoufalost první třídy, kopící jeden blábol na druhý a výsledek je pak už jen doslova urážkou veškerého publika, to fakt bylo zoufalý. Zkušený D.J. Caruso se zkrátka tentokrát projevil jako absolutně neosobitý rutinér, který nedokázal využít ani možností nabízející starý dům, čímž celý svůj film zbavil i jakékoliv atmosféry, navíc zde i přes veškerou snahu nefunguje ani jediný moment napětí, navození strachu, či jakýchkoliv jiných emocí se též nepodařilo docílit, prostě v tomto případě jde o vážně velmi nezáživný snímek, kde se nepovedlo bohužel skutečně nic výraznějšího, či zajímavějšího, co by dokázala alespoň na chvíli oslovit, či zbavit. Vážně mizérie! ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Film je po většinu času postižený fenoménem černé obrazovky. A když ve filmu není prakticky nic vidět, tak také není na co koukat. Sem tam nějaká ta světlejší scéna to nezachrání. Byla to jen o málo větší zábava než čučet do monitoru vypnutého počítače. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Ne moc hororový Pokoj zklamání s psychicky labilní postavou v hlavním dějství Vás sice nevystraší, ale zato Vám přichystají tajemnou podívanou. Nechte se překvapit! ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Schopný řemeslník D.J. Caruso režíruje krásnou Kate Beckinsale v jednom z nejnudnějších hororů roku. Wentworth Miller tentokrát scénáristicky totálně vyhořel. Nechápu co na tom mohlo Kate zaujmout, když vynecháme výplatní pásku. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina, nebyť Kate ani si to nepozriem. A to je asi jediný dôvod prečo som to dopozeral a dal tomu hviezdu. Horor žiaden, príbeh cez kopirák a postavy úplne nezaujímavé. Straší v dome ,vidí to len matka ktorá ešte k tomu mala psychické problémy takže jej muž neverí. Mne by to ani nevadilo ale masky žiadne, lakačky žiadne proste nič. Ako hovorím aspoň na Kate sa dobre pozeralo ale inak strata času. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak toto som dopozeral fakt len kvoli Kate. Aj ked to, ze to je ona, som si uvedomil az niekde v 3/4 filmu. Bolo to cele slabe musim povedat. Dost mi to pripominalo The Haunting of Hill House no niektore elementy filmu boli totalne tragicke. Taky vztah medzi muzom a zenou, ako nam bol ukazany v tomto filme, moze viest jedine k tomu, ze jednemu z dvojice prepne. Mohli ten scenar prerobit na slobodnu mamicku, lebo neviem naco tam ten chlap akoze bol. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle se fuuuckt nepovedlo. Zpočátku to vypadá jako celkem zajímavý nápad na horor. Ovšem velice záhy začne být jasné, že to ztratilo potenciál a hlavně logiku. Hlavně Kate je tu ve velmi mešuge roli, která nemůže mít u diváka pochopení, protože nedává naprosto smysl. Za mě 45% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nevím, co k tomuhle rádoby hororu napsat za komentář.... tohle je prostě jeden velkej Disappointment, kterému by se měl každý obloukem vyhnout. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Ok není to taková hrůza ale jako alespoň průměrný horor to není. Příběh je docela fajn, postavy jsou docela dost nesympatické, hudba ujde, atmosféra tu alespoň trochu je, napětí je zde jenom párkrát, lokace je docela zajímavá a kamera filmu je  docela povedená. Abych řekl pravdu tak bych tomuto filmu dal víc budů ale oni tam museli zabít kočku! Kočku ach bože, skoro v každým hororu kde he zvíře tak to zvíře umře! Proč sakra!? Za mě 3,5/10. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Úplně tuctové  a navíc debilní. Ohrané téma, herecky nezvládnuté a navíc bez atmosféry. Dialgy tupé. Krok od odpadu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný horor, kde jak príbeh tak aj samotná výprava by potrebovali oveľa slušnejší upgrade. Úspech filmu však neviselo na K. Beckinsale, ktorý odviedla dobrý výkon. P.S.: Len mi tie blonďavé vlasy nesedia (môj osobný názor). Hnedé vlasy jej sedia oveľa lepšie. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Tajemná místnost + tajemný příběh, jakože dobrý, ale bohužel obsahuje mnoho "proč?". Závěr do prázdna, bezúčelný mladý řemeslník a manžel jak retard. ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo bejt?! Rodinné drama?! Ultra nudná sračka, která s hororem nemá nic společnýho. Navíc Kačena neukázala ani kozy, takže odpad jak vyšije!!! ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Slabota, trikrát prevarená slabota. Dej o ničom, herecké výkony biednešie ako biedne, nápad, myšlienka nulové. Celé to bola veľká preveliká srada. ()

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama