Reklama

Reklama

Démon minulosti

  • USA The Disappointments Room
Trailer 1

Architektka Dana Barrowová se spolu se svým manželem Davidem a synem Lucasem stěhuje z New Yorku do severní Kalifornie, kde se rodina má pokusit zotavit po úmrtí několikaměsíční dcery Catherine. Stěhují se do domu rodiny Blackerových, kteří zde jako poslední žili v 19. století a po úmrtí jejich dcery Laury už dům nikdo nekoupil. Dana již od nastěhování začne cítit, že v domě není něco v pořádku a brzy začne vnímat podivné zvuky a obrazy. Rovněž se jí začnou zdát podivné sny o násilném německém ovčákovi. Při procházení domu Dana objeví skrytou místnost, která nebyla uvedena v plánech domu. Za Danou se zamknou dveře a v místnosti se jí opět vyjevují děsivé halucinace. Vysvobodí ji až David. Dana se začne zajímat o historii domu a o to, co se vlastně stalo s rodinou Blackerových. Zjišťuje, že podle pověsti Blackerovi zavírali do tajemné místnosti vlastní postižené děti, které zde týrali. Daniny vize se začnou zhoršovat a vzrůstá také její strach o Lucase. David se vydává vyřídit pracovní záležitosti do New Yorku a Dana zůstává v domě sama s Lucasem a mladým opravářem Benem, který se ji pokusí neúspěšně svést. David se po návratu rozhodne, že Danu rozptýlí pozváním jejich společných přátel. Daniny halucinace jsou však stále horší, představuje si Benovu vraždu soudcem Blackerem a návštěvu přátel promění v hysterickou scénu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak toto som dopozeral fakt len kvoli Kate. Aj ked to, ze to je ona, som si uvedomil az niekde v 3/4 filmu. Bolo to cele slabe musim povedat. Dost mi to pripominalo The Haunting of Hill House no niektore elementy filmu boli totalne tragicke. Taky vztah medzi muzom a zenou, ako nam bol ukazany v tomto filme, moze viest jedine k tomu, ze jednemu z dvojice prepne. Mohli ten scenar prerobit na slobodnu mamicku, lebo neviem naco tam ten chlap akoze bol. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keby som bol na mieste stále krásnej Kate Beckinsale, tak po prečítaní scenára by som asi z tohto projektu zdupkal kade ľahšie. Nechápem, prečo do toho vôbec šla. Jedna z najdebilnejších duchárin posledných rokov. Príbeh ma vôbec nebavil, nad samotným rozuzlením som len prevracal oči, ale to je ešte to najmenej. Keď už pozerám duchársky žáner, tak nabudúce by som poprosil aspoň jedno zľaknutie, myslím, že nechcem tak veľa. Až na jedno pekné rozmlátenie hlavy v záverečných minútach tma. Snáď podobne nedopadne Naomi vo svojom Shut-In, lebo to by ma už vážne mrzelo. Čo už, aj dobrí herci sa občas musia objaviť v prepadákoch. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přítomnost sexy upírky Kate Beckinsale byla hlavním důvodem, proč jsem si tuto duchařinu vůbec pouštěl. Většinou totiž nepatřím k těm, kteří se ženou za každou novinkou a nechávám je nějaký čas uležet. Nikterak jsem si dopředu o tomto filmu nezjišťoval žádné informace, ani jsem si nečetl žádné recenze či komentáře. Prostě jsem se hodlal nechat překvapit. Jméno režiséra Carusa mi taky není neznámé a už jsem od něj pár filmů viděl. Takže jsem doufal, že i tentokrát mě bude čekat zajímavá podívaná. No řekněme slušně, že se tak nestalo. Mnohokrát ohraná zápletka by mi ještě tolik nevadila, jen kdybych se u toho nenudil jako prase. Málem jsem se u toho uzíval k smrti a nebýt několika zajímavých momentů ve druhé půli, asi by se tak i stalo. Prvních patnáct minut se absolutně nic nedělo a já začal nervózně pokukovat po časomíře. Nejenom že mě neskutečně iritoval blonďatý přeliv hlavní herečky, ale kromě zašustění v křoví se nic nedělo ani další čtvrthodinu a to už bylo něco na mě. Bohužel ani Kate v ručníku či bílém tílku na mě tentokrát tolik nepůsobila a já měl prostě sto chutí to vypnout. Tohle že má být duchařina??? Naštěstí se pak na scéně objevilo několik rádoby lekacích momentů a nočních můr, což mě lehce probudilo z letargie. Nebýt však toho černého psa, tak by tyto pasáže za moc nestály. Předvídatelné bububu na mě už moc velký dojem nedělá a já prostě pořád postrádal potřebnou atmosféru a napětí. To se tu sice na pár krátkých chvil objevilo, ale žádná velká sláva to rozhodně nebyla. 30% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

K spracovaniu čo i len priemernej duchariny, treba aspoň priemerného režiséra so scenáristom. Caruso či Miller určite majú predpoklady nato, aby takú "banalitu" spojením spoločných síl zvládli. Navyše, pohľad na tak krásnu ženu, akou Beckinsale-ová bezpochýb je, "sľubuje" aspoň príjemné chvíle, keď už by náhodou "motyka" nevystrelila tak, ako sa očakávalo. Škoda len, že k nej "prizvárali" toho kyklopa z nosom jak "Rudolf", Mela Raido. Po svete síce chodí mnoho škaredých párov, no čo je veľa to je veľa. Obzvlášť, keď samotná predstava ich spoločne stráveného večera je tou najhoršou hororovou predstavou, akú môže divák od tohto snímku "očakávať". No na druhú stranu, čo môže človek dostať od filmu, ktorý v titule nosí slovíčko: "sklamanie". Pekne ste to vystihli, len čo je pravda. Skrátka, dva momenty, ktoré stoja za pozornosť sú bohužiaľ málo - 35% ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Ok není to taková hrůza ale jako alespoň průměrný horor to není. Příběh je docela fajn, postavy jsou docela dost nesympatické, hudba ujde, atmosféra tu alespoň trochu je, napětí je zde jenom párkrát, lokace je docela zajímavá a kamera filmu je  docela povedená. Abych řekl pravdu tak bych tomuto filmu dal víc budů ale oni tam museli zabít kočku! Kočku ach bože, skoro v každým hororu kde he zvíře tak to zvíře umře! Proč sakra!? Za mě 3,5/10. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama