Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

curil 

všechny recenze uživatele

Miluju Francii a to nejen Paříž, ale i venkov, nejvíce Provence a Azurové pobřeží. Dovolenou jsem tam trávil už nejméně desetkrát to i zásluhou pozvání od vzdálených příbuzných. Právě nejvíce mě zajímal díly Bedekru z Francie, ale vše mi to pokazila paní Mauerová svým afektovaným vystupováním před kamerou. Není vůbec přirozená, její neustálé flirtování s kolegou Rajchertem hraničí s infantilním žvatláním, občas vystřídaným nacvičeným škorpením, je to jedna velká trapárna. Co jsou potom platné záběry krásné přírody a nádherných památek, když je vše pokažené jednou pihovatou "celebritou"? ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Německo není nejčastější cíl našich turistů, a ani nejpropagovanější. Z tohoto pohledu hodnotím kladně. Vlastně by to mohl být výborný dokumentární cyklus. Viděl jsem zatím 2 díly, ale s vypětím všech sil. Proč? Protože Pogodová.. Dobře si rozmyslím, jestli budu sledovat další díl, možná by bylo dobré se předtím opít.. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Naprosto ok cestopis z rukou České televize, v němž se za střídající se přítomnosti různých českých osobností vydáme po mnoha koutech Evropy a pokocháme se tamní kulturou i přírodou. Průměr čistě za průměrné produkční hodnoty. Jinak je na poli toho množství epizod fakt z čeho vybírat. [viděno v iVysílání] ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze pár novějších dílů v kterých je již dvojice Martin Písařík a Ivana Jirešová. Záběry jsou zde úžasné, zajímavosti dostatečné i ústřední dvojice je fajn. Co již moc fajn není jsou mnohdy přehrávané scénky, které by měly bíti vtipné, ale moc často se to nedaří. Tudíž řekněme průměrný cestovatelský pořad, který se dá sledovat. 3z5 ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Chichi. ,,Tady je pochován francouzský král.,, ,,Ale já půjdu radši ven, je tu zima, chichi.,, ,,Nebuť takový škrt, chichichi,,. ,,Dal bych si něco slaného,,. Oči v sloup. ,,Fakt??,, Chichi, dala bych si dezert. A Nepij to víno!! Chichi,, Chichi chichichichi.,, Tož jo...exteriéry dobré, ale aktéři na dvě věci. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama