Reklama

Reklama

Deset nejnebezpečnějších hadů

(seriál)
  • Česko Za smrtícími hady s Nigelem Marvenem (více)
Velká Británie, 2014, 11x44 min

Obsahy(1)

1. Jihoafrická republika Milovník divoké přírody a dobrodruh Nigel Marven představí deset nejnebezpečnějších hadů Jihoafrické republiky. Uvidíte kobru kapskou, mambu černou, bojgu africkou a zmiji útočnou.

2. Kostarika Milovník divoké přírody a dobrodruh Nigel Marven vám představí deset nejnebezpečnějších hadů Kostariky. Uvidíte křovináře sametové i němé a tropického chřestýše.

3. USA Milovník divoké přírody a dobrodruh Nigel Marven vám představí deset nejnebezpečnějších hadů USA. Uvidíte zmije a chřestýše mohavské i diamantové.

V druhé řadě tohoto akčního pořadu nazvaného "Deset nejnebezpečnějších hadů s Nigelem Marvenem" se podíváme na deset nejnebezpečnějších hadů ze čtyř různých koutů světa. Navštívíme rýžová pole v Malajsii, horké australské vnitrozemí i zelená pole anglického venkova, kde se setkáme s těmito neuvěřitelnými plazy i mnoha dalšími úžasnými zvířaty. V Malajsii se seznámíme s uctívači zmijí ve slavném hadím chrámu v Penangu a projedeme se lodí mangrovovými močály v oblasti Langkawi. Dále nás cesta zavede do Indie, země, kde ročně zemřou na hadí uštknutí tisíce lidí. V Austrálii si prohlédneme nejjedovatějšího hada na světě a v Evropě zamíříme do starobylých ruin v Turecku i hor na západě Španělska. (Animal Planet)

(více)

Reklama

Reklama