Reklama

Reklama

Horské příšery

(seriál)
  • USA Mountain Monsters

Obsahy(1)

1. Yahoo z okresu Nicholas Tým vyrazí do okresu Nicholas prozkoumat velkého tvora nazývaného Yahoo. Pokusí se ho polapit do obrovské kulatinové pasti.

2. Graftonská příšera z okresu Taylor Tým AIMS získá videozáznam obrovského tvora. Vyrazí proto do Graftonu, aby zde prozkoumal příšeru nazývanou Bezhlavá hrůza. Podaří se ji chytit?

3. Ďábelský pes z okresu Pike Tým AIMS vyrazí do kentuckého okresu Pike prozkoumat obrovského psího predátora, který ohrožuje místní farmáře.

4. Vlkodlak z websterského okresu Tým vyrazí do Západní Virginie prozkoumat legendárního vlkodlaka z okresu Webster, obrovské zvíře podobající se vlkovi spřízněné s dávnými bájnými tvory.

5. Drak chrlící oheň z okresu Pocahontas Tým zkoumá obrovského plaza nazývaného Ohnivý drak. Než se za ním vypraví po souši i po vodě, setkají se s očitými svědky.

6. Kozí yetti z okresu Boone Tým vyšetřuje podivného tvora nazývaného Kozí yetti. Proto než vyrazí na nebezpečný noční lov, zhotoví si vlastní past z ostnatého drátu. (Animal Planet)

(více)

Reklama

Reklama