Reklama

Reklama

Horské příšery

(seriál)
  • USA Mountain Monsters

Obsahy(1)

1. Yahoo z okresu Nicholas Tým vyrazí do okresu Nicholas prozkoumat velkého tvora nazývaného Yahoo. Pokusí se ho polapit do obrovské kulatinové pasti.

2. Graftonská příšera z okresu Taylor Tým AIMS získá videozáznam obrovského tvora. Vyrazí proto do Graftonu, aby zde prozkoumal příšeru nazývanou Bezhlavá hrůza. Podaří se ji chytit?

3. Ďábelský pes z okresu Pike Tým AIMS vyrazí do kentuckého okresu Pike prozkoumat obrovského psího predátora, který ohrožuje místní farmáře.

4. Vlkodlak z websterského okresu Tým vyrazí do Západní Virginie prozkoumat legendárního vlkodlaka z okresu Webster, obrovské zvíře podobající se vlkovi spřízněné s dávnými bájnými tvory.

5. Drak chrlící oheň z okresu Pocahontas Tým zkoumá obrovského plaza nazývaného Ohnivý drak. Než se za ním vypraví po souši i po vodě, setkají se s očitými svědky.

6. Kozí yetti z okresu Boone Tým vyšetřuje podivného tvora nazývaného Kozí yetti. Proto než vyrazí na nebezpečný noční lov, zhotoví si vlastní past z ostnatého drátu. (Animal Planet)

(více)

Recenze (9)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tomuhle nevěřím ani slovo. Banda starých vulgárních buranů s jedním tlustým mladým buranem s puškama hledá obludy. V každém díle objeví a přijdou na něco co ostatní ne. Tak tohle neberu. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Na zabitie nočných hodín keď nemáte čo robiť a nechce sa vám spať, tak je to celkom fajn. A možno pri tom aj zaspíte. Tento dokument, či reality show či čo to je, sa tvári seriózne v tom zmysle, ako keby to bol výpravný dokument za nejakými príšerami, ale skôr či neskôr prídete na to, že je to všetko len hrané. Proste niečo ako Blair Witch. ()

Reklama

effel odpad!

všechny recenze uživatele

Je opravdu smutné, kam až jsou ochotní zajít tvůrci reality show. Tahle šou je tak přirozená, jako prsa Pamely Anderson. Hrozně mě irituje, jak ti údajně zkušení lovci a trappeři při "honu na příšeru" řvou, strkají do sebe, a ohánějí se flintama jako Pat a Mat verze Amerika 2.0. Vždycky mám hrůzu, kdy si někdo z nich ustřelí hlavu. Dala jsem jeden díl, zbytek šťastně přenechám někomu, kdo tyhle věci nebere až tak seriózně a dokáže se tomu zasmát. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Skupina postarších vousatých vidláků a trapperů se zkušenostmi s hledáním příšer jako Bigfoot, Vlčí muž z Kansasu nebo Jóžina z Bážin, se vydává do lesa u hor, aby odhalila ty nejfikanější příšeráky. Pod objektivy kamer se odehrává nejkvalitnější románová bromance, kterou v apalašských bažinách můžete nalézt. Reality show, bez reality. Je zcela jasné, že herci svojí vidlákovštinu přehánějí pro televizní diváky. Je to prostě LARP a to je na čem záleží. Myslím si, že neexistuje člověk, který by uvěřil, že tam skutečně pronásledují Yettiho. V amerických televizích je spousta pořadů o lovení kryptidů nebo duchů, na tomhle je však sympatické, že se vůbec nebere vážně. Nikdy nejde úmyslnou propracovanou parodii, ale je to fakt vtipný guilty pleasure. Je zcela jasný, že si do tvůrci užili i když nemají talent nebo snahu z toho udělat něco dobrého. V pozdějších sériích jsou pak i prý několika epizodové příběhy nebo lore. Tohle je jeden z pořadů, který produkoval David Zeslav, který momentálně ničí HBO MAX.  Je zcela jasné, jaké pořady Zeslav rád produkuje - levný nekvalitní trash od kterého, ale nemůžete odtrhnout oči. Můj 300 kilový život, 90 dní do svatby a ano Horská Monstra. Je to člověk, který proměnil televizní stanice původně renomované Animal Planet, TLC a Discovery na továrny na rychlokvaškové šou, které mají realitu jen v názvu. Bojím se, co udělá s HBO MAX, ale Horská monstra jsou zajisté pořad, který si rád pustím do pozadí při dělání jiných věcí. Je to dobře? Je to špatně? Je to sračka? Kdoví. Kdoví. Ano. ()

Svarec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle může baštit jen totální idiot. Banda vidláků seskáče ze čtyřkolek, chopí se kvérů a kamer a vyrazí pátrat po nestvůrách. Narozdíl od seriálů typu Destination Truth se tohle ani nesnaží tvářit trochu seriózně a naplno na kameru ukazuje CGI šmouhy (jakože údajné nestvůry). Fakt by mě zajímalo, jestli se tvůrci fakt snaží někoho oblbnout nebo jde o záměrnou parodii. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama