Reklama

Reklama

23 Blast

Trailer

Obsahy(1)

Stredoškolská futbalová hviezda Travis Freeman (Mark Hapka) sa zo dňa na deň stáva pre infekciu nezvratne slepým a musí sa rozhodnúť, čo bude ďalej – či bude žiť v bezpečnom živote postihnutých, alebo... alebo sa vráti do života, ktorý miluje stále. Film je natočený podľa skutočnej udalosti. (Peter-1307)

Recenze (2)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Příběh kluka, který žije svůj sen. Oslepne, ale stále se snaží žít a hrát svůj sport. Není to tak poutavé, jak bych čekal. Emoce také chybí a klišé na závěr nepřinese nic nového. Podobných filmů ročně vyjde hned několik, akorát třeba s trošku jiným příběhem a nápadem. 23 Blast není žádný skvost, ale do průměru se vejde. Věřím, že z takového příběhu by se dalo vytěžit daleko více, ale musel by to vzít do rukou někdo jiný .. 5/10 = 53% ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy dle skutečných událostí, ...obzvlášť s tímto zaměřením (a už jsem jich taky pár viděla). Rychlé uvedení do děje. Jo, ten závěr se dal čekat - typicky americké, ale jinak pohodovka. Herecky dobrý, mladí herci pěkná práce, couch neměl chybu (konečně Stephen Lang hraje někoho normálního :-)) Líbil se mi i soundtrack. Pro někoho může být i inspirující. Natočeno podle skutečného příběhu ...koho to zaujme, přečtěte si víc o Travisu Freemanovi .-) ()

Reklama

Reklama