Reklama

Reklama

Molly Hartleyová (Sarah Lindová) už je dospělá, ale temný démon přežívá v jejím těle i v tomto pokračování snímku 'The Haunting of Molly Hartley.' Šest let poté, co ukončila střední školu a zjistila, že byla její duše tajně upsána ďáblu, je Molly podezřelá z vraždy a zavřena do psychiatrické léčebny, kde svými nadpřirozenými schopnostmi vyvolá mezi personálem a pacienty velké pozdvižení. Její jedinou nadějí je bývalý kněz a exorcista (Devon Sawa), který chce dosáhnout vlastní spásy a zachránit Mollyin život dřív, než bude odporná “transformace” dokončena… ale Satan má jiné plány! (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V pohode nakrútené a zahrané plus slušné masky. To je asi jediné pozitívum. Zápletka nezaujímavá (všetko som už videl v stovke iných hororov), ľakačky chýbali úplne, o nejakom napätí sa taktiež nedá hovoriť. Tu to ide podľa šablóny - posadne ju to, nastane vymietanie, nejaký malý zvrat v záverečnej tretine, ale aj tak nič z čoho by som skákal blahom. Exorcizmus nie je hororový subžáner, na ktorom by som nejako veľmi frčal, ale bol to asi jeden z tých lepších snímkov na túto tému (v posledných rokoch ma však viac zaujali Emily Rose - najmä príbehom, či podhodnotený Devil Seed, ktorý ma vystrašil o niečo viac). Démonik sa navyše mohol rozparádiť poriadne, drístov mal totiž kopec ale skutkov minimum. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že sa tu divák ničoho nového čo by už predtým v desiatkach iných filmoch podobného razenia nebolo nedočká, ale aj napriek tomu ma tento hororík celkom bavil. Hneď na úvod ma prekvapili slušné masky, aj keď zase na druhú stranu, samotné úvodné vymietanie mi prišlo, neviem prečo, skôr srandovné ako desivé. Musel som sa tomu skrátka zasmiať. Ale potom prišli sympatické dievčatá, nie najhoršie herecké výkony a slušne zvládnutá filmarina. Na priemer to určite stačí, snímok síce nenadchne, ale nie je to ani strata času. 60/100 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

The Exorcism of Molly Hartley!!!Začátek sice vypadal jako parodie na Scary Movie 2 a místy bylo až příliš znát, že tvůrci operovali s menším rozpočtem, jinak ale skvělá práce, jak s maskami, tak s napětím nebo i slušným, leč klišovitým příběhem.Tomuhle jako řikám DVD hororový béčko jako řemen, kdy i s nulovým rozpočtem a bohužel s herci, který by měli asi problém zahrát i kupování rohlíků dokážete natočit horor, který je atmosferický a místy neskutečně děsivý.Škoda, že takových scén jako je např. přichod Molly do sanatoria, kdy drtí tu recepční...ty jo, to mělo grády.To se sice Monroeovi prostě nedaří udržet celou stopáž, ale i tak má můj respekt, že s tak příšernými herci dokázal zázraky.Tohle by měl vidět Neveldine se svym tragickým Vatican Tapes a jeho Hollywoodským ansáblem, jak jim nakopal zadek obyčejný DVD horor na plný čáře.Kdyby to nemělo místy opravdu hrozný herecký výbuchy, dal bych i 4* ale už jen ten začátek prostě nešel.Dát do rukou tomuhle režisérovi víc peněz a herce, který neválej v reklamě na Persil, bude to lambáda.65%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Téma posadnutia démonom a jeho vyháňania ma už síce neberie tak intenzívne, ako tomu bolo najmä vďaka Friedkinovmu Exorcistovi v minulosti, stále ju však považujem za atraktívnu. A The Exorcism of Molly Hartley nie je márnym filmom. Síce neprináša nič, čo by divák už nevidel, na druhej strane však má všetky atribúty, ktoré má takýto okultistický horor mať, tvorcovia sa po celú dobu snažia dupať na plyn a vlastne som tu ani nepostrehol nejaké vyslovene hluché pasáže. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ani mizerný, ale ani dobrý. Hlavně opět nic novýho. Po úvodu a mrtvolách ve vaně jsem si říkal, že by to mohlo být hodně dobrý, ale nakonec se ve stejném duchu nepokračovalo, což je škoda.Od S.R.Monroea je to docela zklamání, i když přiznávám, existují horší žánrovky. Matroš jen pro fanoušky vymítačských klasik. 50% ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama