Reklama

Reklama

Zóna nahoty

(festivalový název)
  • Polsko Nude Area (více)
Trailer

Obsahy(1)

Očekávání, naplnění a zklamání jsou fragmenty lásky, které tvoří základní linii děje. Radikální filmová esej nabízí komplexní pohled na ženskou touhu a detailní průzkum intimity dvou dospívajících dívek, jež od sebe dělí původ i společenská vrstva. Avšak v prostorách ženské sauny, kde vzájemná touha postupně sílí, jsou si dívky rovny. Probouzející se vztah je představen beze slov, jež jsou nahrazeny mluvou gest a pohledů. Díky absenci dialogů se film stává univerzálním, obdobně jako touha mužů a žen. (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby som si to nepustil dvojnásobnou rýchlosťou, tak by som asi zaspal od tej monotónnosti deju, ktorému ešte dodávala väčšiu nevýraznosť aj tá lyrická melódia doprevádzajúca rôzne scény. Možno keby nebol filmový trh už taký presýtený témou lesbickej lásky, možno by to bolo o čosi viac zaujímavé, ale tá absencia dialógov bola v tomto prípade obrovským nedostatkom. Jediné čo ma bavilo bola tá precítená kamera, ktorá to krásne celá vystihla = za to aspoň 1*. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka, jak bez jediného slova lze říci mnohé. Na příběhu dvou do sebe zamilovaných dívek je nám prezentováno, v jakém multi-kulti světě dnes žijeme. Jedna je totiž hezká běloška a druhá je snědá kráska, muslimka. A není to jen o nich, ale když se obě pohybují městem, vidíme kolik těch "ošátkovaných" tu mezi námi žije o mešitách nemluvě. Žijí v jednom městě, ale pocházejí z tak odlišných kultur. Jednu hvězdu dávám za odvahu, natočit němý film a zbývající tři za výpovědní hodnotu. ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně geniální kamera která je vrostlá do výjimečného génia Sobocinskeho. Epický rozmach bez veršů. Nemám slov. ()

Reklama

Reklama